Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Silovs 1000m ¼ finālā krīt un ierindojas 14.vietā

Kristine Fogele, 21.02.2010. 14:42

Šonakt pēc Latvijas laika Vankūveras 2010.gada ziemas Olimpiskajās spēlēs šorttreka 1/4 finālā Haraldam bija grūts skrējiens. Haralds bija sagatavojies startam labi un arī distancē līdz kritienam realizēja sev vēlamo taktiku.
Silovs 1000m ¼ finālā krīt un ierindojas 14.vietā

Startā otrais aiz kanādieša Francoise Hamelin, pārņemot vadību pats, Haralds uzkurināja tempu. Jau pēc 1 1/2 apļa Hamelins atkal līdera pozīcijā un temps vēl palielinājās. Bija nojaušams, ka Lee Ho -Suks uzbruks no aizmugures un Francoisam būs viņš jāķer, līdz ar to būs nokausēts līdz finišam. Haraldam vēl bija jāuzķer un jānobloķē Ķīnas pārstāvis. To arī viņš izdarīja un ierādīja viņam vietu skrējiena aizmugurē. Līdz finišam bija atlikuši divi apļi un Haralds gatavojās izšķirošajam uzbrukumam Kanādietim pēdējā aplī, bet domu izjauca kritiens. Zābaks pieskārās ledum un Haralds izslīdēja. Rezultātā ... dusmas un vilšanās.
 
Francoise Hamelins un Lee Ho suks slidoja finālā, kur kanādietis ieguva piekto, bet korejietis otro vietu. Par uzvarētāju kļuva korejietis Lee Jung -Su, bet bronza ASV sportistam Ontons Apolo -Ohno.

Nākamais starts Haraldam Silovam ceturtdien Šorttreka 500m distancē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV