Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LOK izveidojusi mājas lapu par Latvijas olimpisko delegāciju Vankūverā

Ilze Āķe-Vīksne, 04.02.2010. 10:32

No šodienas, 4.februāra, sporta interesenti var apmeklēt Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) oficiālo mājas lapu par Latvijas Olimpisko delegāciju XXI ziemas Olimpiskajās spēlēs Vankūverā. Tās adrese ir www.olimpiade.lv
LOK izveidojusi mājas lapu par Latvijas olimpisko delegāciju Vankūverā

Mājas lapā ir iespēja neklātienē iepazīties ar visiem Latvijas olimpiskās delegācijas sportistiem, treneriem, mediķiem, administrāciju un viesiem. Atrodama arī informācija par sportistu starta laikiem pēc Latvijas laika, jo Latvijai ar Kanādu ir desmit stundu starpība.

Līdzjutēji varēs apskatīt sacensību kalendāru, tuvāk iepazīt Latvijas olimpiešus atsevišķos sporta veidos. Izveidota arī sadaļa „Tas ir interesanti”, kurā var uzzināt interesantus faktus par delegāciju. Piemēram, to, ka biatlonists Ilmārs Bricis un kamaniņu braucēja Anna Orlova ir vienīgie sportisti, kas piedalījušies visās sešās ziemas Olimpiskajās spēlēs pēc Latvijas neatkarības atgūšanas, savukārt kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks savu pilngadību (18 gadi) svinēs Olimpiskajā ciematā 15.februārī.

Ziemas Olimpisko spēļu norises laikā no 12. – 28.februārim „Olimpiskās delegācijas mājas lapā” tiks publicēti arī sacensību rezultāti.

Ziņu aģentūra BNS ir oficiālais ziņu piegādātājs Latvijas Olimpiskās delegācijas mājas lapai, bet fotogrāfs Ilmārs Znotiņš nodrošinās iespēju, sekot mūsu sportistu gaitām ar foto uzņēmumu starpniecību.

Mājas lapā redzama mūsu olimpiešu dzīvesvietu adreses Vankūverā un Vistlerā, kā arī faksa numuri un e-pasts (marita@lov.lv), uz kuriem sūtītie sveicieni nonāks Olimpiskajās spēlēs startējošo atlētu rokās.

Informācija angļu valodā ir sagatavota pēc bukleta „Latvijas Olimpiskā komanda” materiāla par Latvijas Olimpisko delegāciju XXI ziemas Olimpiskajās spēlēs.

Olimpiskās delegācijas mājas lapa tapusi ar Starptautiskās Olimpiskās komitejas programmas „Olimpiskā Solidaritāte” finansiālo atbalstu.

Latvijas Olimpisko komiteju atbalsta LOK ģenerālsponsori LMT un a/s „Latvijas Valsts meži”, LOK sponsori a/s „Swedbank” un a/s „Latvijas Gāze“, kā arī sadarbības partneri Izglītības un zinātnes ministrija reklāmas kompānija „JCDecaux” un aviokompānija „Lufthansa“.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV