Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

MX1 Latvijas Grand Prix sekos līdzi Pasaules kausam futbolā

Ģirts Avotiņš, 11.06.2010. 16:10

Šogad 26. un 27. jūnijā Zelta Zirga trasē, Ķegumā otro reizi notiks Pasaules motokrosa MX1 čempionāta Latvijas Grand Prix (GP), kas ir Baltijā vērienīgākās un prestižākās motosporta sacensības. Taču šogad vienlaikus ar MX1 Latvijas GP Ķegumā Dienvidāfrikā norisināsies arī FIFA Pasaules kauss futbolā. Ņemot vērā, ka ļoti daudziem motokrosa faniem tuvs ir arī futbols, MX1 Latvijas GP organizatori ir padomājuši arī par visiem sacensību apmeklētājiem, kuri nevēlas palaist garām futbola spēles.
MX1 Latvijas Grand Prix sekos līdzi Pasaules kausam futbolā

MX1 Latvijas Grand Prix skatītāju alus teltī, jau sākot no piektdienas, 25. jūnija, pulksten 12:00, visiem futbola faniem būs iespēja vērot FIFA Pasaules kausa spēles uz 3,1 metru plata un 1,8 m augsta ekrāna. Šī iespēja ļaus visiem sporta mīļotājiem vienlaikus sekot līdzi gan Gada notikumam pasaules futbola apritē, gan arī Pasaules motokrosa čempionāta notikumiem Zelta Zirga trasē.

Šo MX1 Latvijas Grand Prix organizatoru soli jau atzinīgi ir novērtējuši motokrosa līdzjutēji no dažādām Eiropas valstīm. Tie sola jau 25. jūnija agrā rītā ierasties Ķegumā ar savām motormājām un teltīm, lai laicīgi ieņemtu labākās vietas Zelta Zirga trases kempinga zonā. Atgādinām, ka kempinga zona pirmajiem skatītājiem tiks atvērta pulksten 10:00.

MX1 Latvijas Grand Prix ir FIM Pasaules motokrosa čempionāta 9. posms. Tajā par vērtīgajiem čempionāta kopvērtējuma punktiem sacentīsies vairāk kā septiņdesmit MX1 un MX2 klases sportisti no dažādām pasaules valstīm. Vienlaikus ar šīm sacensībām Zelta Zirgs trasē notiks arī FIM Veterānu Pasaules kausa izcīņas 4. posms.

Viens no nozīmīgākajiem sporta pasākumiem Latvijā - MX1 Latvijas Grand Prix notiks, pateicoties Latvijas Republikas Valdības atbalstam, kas ir finansējusi GP licences apmaksu.

Sīkāku informāciju par MX1 Latvijas Grand Prix un motocentru Zelta Zirgs iespējams atrast šo sacensību mājas lapā www.mx1latvia.lv, bet plašāku informāciju par Pasaules motokrosa MX1 un MX2 čempionātu iespējams atrast Pasaules čempionāta oficiālajā mājas lapā www.motocrossmx1.com.

Foto: motocrossmx1.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV