Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

„Krastu mačam" pieteikušies aptuveni 600 spēlētāju

Laila Spaliņa, 18.08.2010. 16:12

Aptuveni 600 dalībnieku pieteikušies 20.-21.augustā Rīgas ostas 810 gadu jubilejai veltītajam un Rīgas pilsētas svētku ietvaros notiekošajam diennakts basketbola turnīram „Krastu mačs". Ceturtdienas rītā tiks paziņoti abu komandu sastāvi, kas veidoti atbilstoši pietikušos spēlētāju vecumam, meistarības līmenim un pārstāvētajam krastam.

Savu dalību šajā pasākuma apstiprinājis „VEF Rīga" galvenais treneris Rimas Kurtinaitis, „VEF Juniors" galvenais treneris Nikolajs Mazurs, Kaspara Kambalas dēls Diandre Kambala, kā arī tādi spēlētāji kā Jānis Gailītis, Žanis Peiners, Ernijs Ansons, Kristrers Zeidaks u.c., BMX Eiropas čempions Artis Žentiņš, skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, motobraucējs Kristers Serģis, TTT dāmu kluba pārstāves u.c. sportisti. Tāpat basketbolu pietiekušies spēlēt Nacionālā teātra aktieri – Kaspars Zvīgulis, Regnārs Vaivars, Artus Kaimiņš, Juris Lisners, Jānis Vimba, Artūrs Krūzkops, kā arī Dailes teātra aktieri, mūziķis Jānis Jubalts, diriģents Ints Teterovskis un viņa koris „Balsis", kā arī politiķi, uzņēmēji, žurnālisti, piemēram, komanda no portāla „Sportacentrs.com". Laukumā dosies arī Latvijas Universitātes un Rīgas Tehniskās universitātes pasniedzēji un studenti u.c, kopumā aptuveni 600 dalībnieku.

Dalībnieku reģistrācija noslēdzās naktī no otrdienas uz trešdienu. Pēc komandu izveides atbilstoši vecumam, meistarības līmenim un pārstāvētajam Daugavas krastam ceturtdienas rītā tiks publiskots pilns dalībnieku saraksts un spēles laiki.

24 stundas, divas komandas, 12 dīdžeji, teju 600 dalībnieku un puse Rīgas kā uzvarētāji. No spēles starta līdz finiša svilpei rezultāts tiks skaitīts kopsummā, lai noskaidrotu uzvarētājus – Daugavas labā vai kreisā krasta iedzīvotājus. Diennakts basketbola turnīra mērķis ir popularizēt sportu un veselīgu dzīvesveidu kā labu un pareizu izvēli. Dalība pasākumā ir bezmaksas, ikviens spēlētājs saņems arī dāvanu - spēles kreklu.

Līdz ar basketbolu pasākuma dalībniekus un līdzjutējus visu diennakti priecēs arī sabiedrībā atzīti Rīgas dīdžeji – Artūrs Mednis, DJ Ella, DJ Monstrs, Dace Grimze, DJ Ratz Lukas, DJ Gustavito, DJ Rocknrolla, DJ Vital, DJ Alex, DJ Andrey Emelyanov un DJ Hipp u.c. Notiks dažādas ar basketbola kultūru saistītas aktivitātes.

24 stundas garā spēle notiks uz īpaša basketbola āra laukuma pie Rīgas Kongresu nama (Kr.Valdemāra ielā 5) no plkst.17.00 20.augustā līdz plkst.17.00 21.augustā, to tiesās kvalificēti Latvijas Basketbola līgas tiesneši.

„Krastu mača" video tiešraide paredzēta basketbola kluba „VEF Rīga" mājas lapā www.vefriga.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV