Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Haralds Silovs sezonu sāk ar «bronzu»

Edvīns Silovs, 04.10.2010. 14:15

Latvijas labākais šorttrekists Haralds Silovs svētdien, 3.oktobrī, ar izcīnīto trešo vietu Nīderlandes pilsētā Hērenvenā notikušajās starptautiskajās sacensībās «Invitational Cup» veiksmīgi sācis jauno sezonu.

Kopumā šajās sacensībās startēja 35 sportisti. 2009.gada Eiropas vicečempions un Vankūveras Olimpisko spēļu dalībnieks Haralds Silovs kopvērtējumā ieņēma trešo vietu, piekāpjoties tikai mājinieku talantam Sjinkijam Knegtam un Lielbritānijas sportistam Džekam Velbornam.

1500 metru distancē Haralds palika trešais, 500 metros ar uzvaru B finālā nodrošināja piekto vietu, bet 1000 metru distancē Latvijas šorttrekists bija ātrākais no visiem.

Kā H.Silovs atzina pēc starta, viņš ar sasniegto rezultātu ir apmierināts, norādot, ka sacensību gaitā daudz eksperimentējis, piemēram, atstrādājot treniņos apgūtos jaunus taktiskus apdzīšanas risinājumus.

Latvijas otram šorttreka pārstāvim Jēkabam Saulītim sacensības tik labi nepadevās, jo viņš saņēma diskvalifikāciju 1500 m un 500 m, kā arī izstājoties 1000 m distancē, kas kopvērtējumā viņu ierindoja 26 vietā.

Šīs nedēļas nogalē H.Silovs atklās jauno sezonu arī klasiskajā ātrslidošanā, piedaloties starptaustiskās sacensībās, kas arī notiks Hērenvēnā. Viņa starts - sestdien 3000 m distancē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV