Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Baņķieriem otrā un trešā vieta Maskavā!

easyget.lv, 04.05.2007. 11:00 | komentāri (1)

Rietumu banka – Rīga riteņbraukšanas komanda veiksmīgi uzsākusi sacensību seriālu Maskavā. Vispirms komanda piedalījās Maskavas mēra kausa izcīņā (UCI kat.1.2) un divi no baņķieriem tika uz goda pjedestāla – Aleksandrs Mironovs finišēja otrais, bet Aleksejs Saramotins trešajā vietā.
Baņķieriem otrā un trešā vieta Maskavā!
Sacensību komanda aizvadīja tikpat kā nevainojami – jau no sākuma vadošo sportistu grupā bija četri Rietumu bankas – Rīga sportisti, un tur viņi palika līdz pat 140 kilometrus garās distances beigām. 30 kilometrus pirms finiša no vadošās grupas aizmuka Oļegs Meļehs, mirkli vēlāk šādu manevru izpildīja Sergejs Firsanovs, un lai arī sekotāji bēgļus noķēra, kāpinot tempu vadošajā grupā palika vien astoņi riteņbraucēji. Tai pat laikā četri no tiem bija „baņķieri”. Finiša spurtā Aleksandrs Mironovs sagatavoja labu pozīciju Aleksejam Saramotinam, taču pēdējais to nespēja izmanot.

8. vietā ierindojās Sergejs Firsanovs, bet Oļegs Meļehs pēdējā aplī (8 km) nedaudz atpalika un finišēja 10. vietā.

Pēc sacīkstes neskatoties uz labo rezultātu Aleksejs Saramotins ar sevi nebija īsti apmierināts: „Komanda visas sacīkstes laikā un Mironovs pašā finišā izdarīja visu perfekti, lai es varētu uzvarēt. Diemžēl šobrīd laikam neesmu tik spēcīgs, lai to paveiktu. Savu ņēmusi arī slimošana pirms pāris nedēļām. Tagad līdz nākošajam startam jāatgūstas vispirms jau psiholoģiskajā ziņā.”
Aleksandrs Mironovs par savu otro vietu bija priecīgāks: „Pagaidām komandā mani viss apmierina, un, ja tā viss turpināsies, tad domāju tajā uzkavēties vēl kādu sezonu. Šodien Saramotinam vajadzēja finišēt pirms manis, bet sanāca šādi.”

Sestdien Rietumu banka – Rīga komanda uzsāks dalību daudzdienu velobraucienā „Five rings of Moscow” (UCI kat. 2.2)
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV