Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Rietumu Banka – Rīga dodas uz Zviedriju

Rolands Japiņš, 29.07.2009. 13:54

Nedēļas nogalē no ‘’Trans Alp Bike’’ kalnu divriteņu daudz dienas tūres atgriezusies ‘’Rietumu Banka – Rīga’’ sportisti, bet komanda jau devusies uz Zviedriju, kur 1, augustā norisināsies lielākās Skandināvijas reiģiona šosejas sacensībās ‘’Scandinavian open’’ (uci 1.2).
Rietumu Banka – Rīga dodas uz Zviedriju

‘’Rietumu Banka – Rīga’’ komanda uz Skandināvijas sacensībām ir pieteikusi : Allan Oras (EST), Taavi Selder (EST), Jāni Rezinu (LAT), Dmitriju Sorokinu (RUS), Induli Bekmani ( LAT), Reini Andrijānovu (LAT), Kristoferu Rācenāju (LAT).

Pirms ‘’Scandinavian open’’ Zviedrijā norisinās vairāki šosejas ‘’kritēriji’’, kuros piedalās RB-R sportisti, lai labāk sagatavotos sestdienas mačiem. Pirmajā ‘’kritērijā’’ veiksmīgāk gāja K. Rācenājam, kurš finiša līniju šķērsoja piektais, bet I.Bekmanis un A.Oras finišēja lielajā grupā, pārējie izstājās jo ‘’Trans Alp Bike’’ sacensības sportistiem bija atņēmušas daudz spēkus.

Komandas menedžeris Igo Japiņš: ’’ Ceram uz veiksmīgu startu Scandinavian open, jo pagājušajā gadā mēs ar A. Saramotinu priekšgalā uzvarējām šos mačus. Sacensības ir ļoti nopietnas, piedalās visi spēcīgākie skandināvi, kā arī būs pāris ‘’profi’’ no tūres. Ceru, ka labi nostartēs I. Bekmanis vai A. Oras’’

Pēc ‘’Scandinavian open’’ šosejas sacensībām nākamais starts ‘’Rietumu Bankas – Rīga’’ paredzēts ‘’SEB MTB Maratonā” Ērgļos 9.augustā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV