Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

H.Silovs startē PK 4. posmā

Edvīns Silovs, 10.12.2010. 14:09

Latvijas titulētākais šorttrekists Haralds Silovs ar startiem 500 un 1000 metru distancēs štdien sācis dalību Pasaules kausa (PK) «Korean Air» ceturtajā posmā šorttrekā Ķīnas lielākajā pilsētā Šanhajā.
H.Silovs startē PK 4. posmā

Pēc aizvadītajiem diviem PK posmiem ātrslidošanā Haralds Silovs un viņa treneris Jeroens Otters nolēma nestartēt trešajā PK posmā šorttrekā, kas notika pagājušajā nedēļas nogalē Ķīnas pilsētā Čangčunā. Savukārt Šanhajas PK posmā mūsu šorttrekists nolēma piedalīties sev tik neierastajā 500 m distancē, bet kā otro distanci izvēlējās 1000 m. Par pamatojumu šai izvēlei ir tuvojošais Eiropas čempionāts šorttrekā nākamā gada janvāra vidū, kur būs starts daudzcīņā.

H.Silovs šajā sezonā vēl nav slidojis 500 m distancē, tādēļ šāda pieredze var lieti noderēt nākamajām sacensībām. Par savu mērķi 2010./2011.gada sezonā mūsu atlēts izvēlējies Eiropas čempionātu. Ja tajā tiks sasniegti nospraustie mērķi, atlikušo sezonu Haralds pievērsīsies ātrslidošanai.

Piektdien sacensības sākušās ar 1000 m priekšskrējieniem, kopumā 10. Apmēram stundu pēc tiem Haraldam ir otrs starts 500 m distances priekšskrējienā, kur pavisam gaidāmi 11 slidojumi.

No konkurentiem spēcīgais šajā PK posmā ir Sakazume Ryuosuke no Japānas, kurš iepriekšējā kārtā stājās uz goda pjedestāla tieši 500 m distancē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV