Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Par Eiropas kausa pirmā posma uzvarētājiem ziemas vindsērfingā kļūst Latvijas pārstāvji

Dace Kurpniece, 24.01.2011. 17:17

Pagājušā nedēļas nogale Kauņas Jahtklubā piesaistīja daudzu interesentu uzmanību. Tur norisinoties Eiropas kausa pirmajam posmam slaloma, kursa un frīstaila disciplīnās sacentās septiņpadsmit vindsērfinga entuziasti no Lietuvas, Latvijas un Somijas.
Par Eiropas kausa pirmā posma uzvarētājiem ziemas vindsērfingā kļūst Latvijas pārstāvji

Par šī posma uzvarētājiem visās trīs disciplīnās kļuva Latvijas pārstāvji – slalomā un kursā pirmo vietu izcīnīja Aleksandrs Leontjevs, savukārt frīstaila disciplīnā, kura gan notika visai vāja vēja ietekmē un kuru pārstāvēja vien trīs sportisti, par uzvarētāju kļuva Dagnis Bricis.

Salīdzinoši ar iepriekšējiem gadiem audzis ir ne vien dalībnieku skaits šajā sporta veidā, bet arī pašu sportistu tehniskais sniegums – ir novērojami labāki dēļi, buras un dalībnieku tehniskais izpildījums.

Beidzoties sacensībām, gan dalībnieki, gan organizatori, izmantojot labvēlīgos laika apstākļus, devās nelielā „frīraidā" pa akvatoriju. Šis nelielais izbrauciens vēlreiz dalībniekos un organizatoros nostiprināja pārliecību, ka Eiropas kauss nav vien sacensība par kausu, bet kopīgas intereses vienojošs pasākums, kas sniedz neskaitāmi daudz pozitīvu emociju.

Visus rezultātus, foto un vairāk info var atrast winterwindsurf.com

Šogad plānoti vismaz trīs Eiropas kausa posmi – nākamais būs Igaunijā, Haapsalu un trešais – Somijā, Saimaa. Pēdējais norisināsies tieši pirms Pasaules čempionāta ledus burāšanā (Ice and Snow Sailing World Championship 2011) – pasākumā, kurš pulcēs vairāk kā 100 dažādus ledus burātājus no visas pasaules. 2009.gadā Pasaules Čempionāts ledus burāšanā notika Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV