Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mītava Open 2011 iegājis finiša taisnē

Sigita Kaņepe, 08.08.2011. 11:32

Pēc Rīgas posma, kas norisinājās pagājušajā sestdienā Rīgā JDFS „Alberts" stadionā, Atklātais amatieru čempionāts mini futbolā Mītava Open 2011 iegājis finiša taisnē.
Mītava Open 2011 iegājis finiša taisnē

Rīgas posmā tika izspēlētas pēdējās trīs ceļazīmes uz Mītava Open 2011 finālu, kas norisināsies jau šo sestdien Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra futbola stadionā. Rīgas posma uzvarētājkomandas: 1. vieta - „Eglītes Mežs" no Mazsalacas, 2. vieta - „Baltic Taxi" no Rīgas un 3. vieta - „Bunda" no Aizkraukles.

Šis posms bija zīmīgs ar to, ka daudzas komandas atkārtoti izmantoja iespēju iekļūt finālā, tādējādi plaši tika pārstāvētas dažādas Latvijas pilsētas. Finālā iekļuvušās komandas jau vairākas reizes bija piedalījušās Mītava Open 2011 atlases posmos, piemēram, komandai „Baltic Taxi" šis bija jau piektais atlases posms.
Mītava Open 2011 organizatori piešķīra specbalvu komandai „Starco", kas šajā sezonā bija piedalījusies pilnīgi visos atlases posmos, diemžēl ceļazīmi uz finālu izcīnīt neizdevās.

Komandas „Starco" pārstāvis Kaspars Ķirpītis komentē: "Mēs esam tāda kopā strādajoša draugu un paziņu kompānija, kam vienkārši bija apnicis sēdēt caurām dienām birojā. Mītava Open 2011 čempionātam pieteicāmies, jo likās, ka tieši šeit valda pozitīva un nepiespiesta atmosfēra ar pietiekami lielu azarta devu. Varu teikt atklāti, ka atradām tieši to, ko meklējām – džekiem "acis spīdēja" katru piektdienu un spīdums liecināja nevis par tuvojošos piektdienas vakaru, bet par sestdienas kārtējiem mačiem.

Turnīra laikā ieguvām arī labas paziņas no komandas "Baltic Taxi", tā kā turēsim par viņiem īkšķus finālturnīrā. Pilnīgi noteikti arī nākamgad piedalīsimies Mītavva Open čempionātā, bet nu jau ar domu pacīnīties par augstākam vietām"!

Rīgas posmā spēļu komentētāja lomā iejutās Anatolijs Kreipāns, savukārt atklāšanas uzrunā piedalījās grupas Prāta Vētra pārstāvji Māris Mihelsons un Renārs Kaupers, kurš vēlāk devās laukumā komandas „Ilmāri" sastāvā.

Rīgas posma video apskatus, visas nedēļas garumā, iespējams vērot kanālā LTV 7 raidījumu starplaikos.

Fināla sacensībās Zemgales Olimpiskā centra futbola stadionā piedalīsies sekojošas komandas: Zemgales posma uzvarētāji- „Poila", „Bastions Apsardze/JSFB" un „Rainis", Kurzmes posma uzvarētāji- „Medze", „Rensa Latvia" un „Nīca", Vidzemes posma uzvarētāji- „Hardcore Emo Party", „Ainaži Sprints A" un „Matīši", ZA-Latvijas posma uzvarētāji- „Niktransports", „Lubāna" un „KNAB", Latgales posma uzvarētāji - „Zveri/Ariols", „Valmiera" un „Īves" un Rīgas posma uzvarētāji - „Eglītes Mežs", „Baltic Taxi" un „Bunda".

Aicinām visus līdzjutējus un futbola draugus šo sestdien doties uz Jelgavu, lai klātienē vērotu fināla sacensības un Mītava Open 2011 sezonas noslēgumu. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Organizatori saka lielu paldies visiem atbalstītājiem- tehniskajiem sadarbības partneriem ADIDAS, veikalam SPORT 2000 un informatīvajiem atbalstītājiem – LTV7, MŪZIKAS VIDEO KANĀLS, radio STAR FM, RIETUMU RADIO, JĒKABPILS RADIO 1, izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, KURZEMES VĀRDS, interneta portāliem DELFI.LV, PARSPORTU.LV, DRAUGIEM.LV, INBOX.LV un sadarbības partneriem ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, UZVELC KREKLU, PAPYRUS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV