Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„VEF Rīga" spēle neiztiks bez dāvanām

EasyGet.lv, 14.12.2011. 10:13

Pēc nepilnas nedēļas, 20. decembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā savu pēdējo ULEB Eiropas kausa izcīņas B apakšgrupas spēli pret Maskavas apgabala „Khimki" vienību aizvadīs „VEF Rīga" basketbolisti, informē LOC sporta projektu vadītājs Mārtiņš Kozlovskis.
„VEF Rīga" spēle neiztiks bez dāvanām

Šī būs ne tikai vienreizēja iespēja būt klāt Latvijas čempionvienības cīņā ar Krievijas vicečempioniem, bet arī izbaudīt Vefiņa mājas spēles atmosfēru Liepājā. Kopā ar komandu uz Liepāju dosies Vefietes ("VEF Rīga" karsējmeitenes), kluba talismans panda un DJ.

Atgādinām, ka „VEF Rīga" basketbolisti nupat pēdējā spēlē izbraukumā smagā cīņā ar rezultātu 81:76 pārspēja „P.A.O.K." vienību no Grieķijas, tādējādi pirmo reizi komandas vēsturē iekļūstot otrā nozīmīgākā Eiropas klubu turnīra 16 labāko komandu vidū.

Tas nebūt nebūs viss, jo šīs spēles apmeklētājiem, uzrādot spēles biļeti, LOC dāvinās 5% atlaidi vienreizējam apmeklējumam jaunajā Liepājas Olimpiskā centra Baseina & SPA centrā, kas tiks atvērts jau nākošajā dienā pēc spēles. Baseina & SPA centra darba laiki būs katru darba dienu no 7.00 līdz 22.00, savukārt brīvdienās un svētku dienās no 9.00 līdz 21.00.

Biļetes uz šo spēli ir nopērkamas „Biļešu Serviss" kasēs visā Latvijā. Cena - 2,5 Ls. Pensionāriem, studentiem un skolniekiem, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, - 1 Ls. Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bezmaksas.

Maču tiešraidē translēs arī Latvijas Televīzijas (LTV7) kanāls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV