Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„VEF Rīga" gadu atklās ar spēli pret „Nizhny Novgorod"

EasyGet.lv, 05.01.2012. 17:48

Piektdien, 6. janvārī, daudzfunkcionālājā hallē „Arēna Rīga" Latvijas čempionvienība „VEF Rīga" 2012.gada pirmajā spēlē VTB Vienotās līgas ietvaros tiksies ar Krievijas klubu „Nizhny Novgorod", informē Laila Spaliņa.

Spēles atklāšana plkst.19:00. Kā īpašie viesi Vefiņa šā gada pirmo spēli atklās projekts „Dizzy The Drums", kura sastāvā ir divi dalībnieki: DJ Get Dizzy (GACHO Oficiālais DJ's) un bundzinieks Edgars Viļums (GACHO /Triānas Parks). Kā informē paši mākslinieki, viņi jaunajam gadam ir sagatavojuši speciālu šova programmu un apmeklētāji gan pirms, gan basketbola spēles starplaikā varēs dzirdēt dažādāko žanru mūziku DJ'a un bundzinieka aranžējumā un izpildījumā. Neliels video ieskats programmā pieejams šeit: http://www.youtube.com/watch?v=8rlW2ZgV1do.

Spēles sākums plkst.19:30. Iepriekšējā abu komandu savstarpējā spēlē 12.novembrī vefieši viesos ļoti rezultatīvā spēlē, kurā slimības dēļ nepiedalījās komandas kapteinis Kristaps Janičenoks, piekāpās ar rezultātu 102:88. Toreiz rezultatīvākie „VEF" sastāvā bija Kortnijs Sims ar 24 punktiem un 11 atlēkušām bumbām un Dairis Bertāns ar 19 gūtajiem punktiem. Patlaban Vienotās līgas turnīra tabulā rīdzinieki ierindojušies trešajā vietā, bet Novgorodas komanda – 6.vietā. Spēles tiešraide skatāma Latvijas Televīzijas 7.kanālā.

Biļetes uz spēli pieejamas visās „Biļešu serviss" tirdzniecības vietās, internetā (bilesuserviss.lv), kā arī stundu pirms spēles „Arēna Rīga" kasēs. Ieejas maksa ir trīs lati, skolas vecuma bērniem, uzrādot derīgu skolēna apliecību, viens lats un piecdesmit santīmu.

Savukārt visiem, kas sakrājuši enerģijas dzēriena „Ar mani atkal runā kaijas" trīs bundžiņas ar īpašo „VEF Rīga" dizainu pie Arēnas B ieejas pirms spēles tās būs iespēja apmainīt pret vienu ielūgumu uz „VEF Rīga" spēli pret „Nizhny Novgorod". Dzērieni ar akcijas noformējumu pieejami visos „Rimi" veikalos. (Papildus informācija par akciju: http://www.vefriga.com/ar-mani-atkal-runa-kaijas-aicina-uz-vef-riga-spelem/)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV