Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Karlīne Štāla: ZZ Čempionāts ir iespēja klasei nostiprināties kā komandai

EasyGet.lv, 07.03.2012. 15:42

Šonedēļ jauniešu organizācija Avantis sadarbībā ar Zelta Zivtiņa ir sākusi akciju Slaveni sportisti skolās, kuras mērķis ir motivēt skolēnus nodarboties ar sportu un aicināt viņus iesaistīties Latvijas lielākajās sporta un prāta spēlēs – ZZ Čempionāts. Pirmo atklāto sporta stundu Mārupes vidusskolas 10. klasei ir novadījusi autosportiste Karlīne Štāla, kura atzīst: „ZZ Čempionāts ir lieliska iespēja klasei nostiprināties kā komandai."
Karlīne Štāla: ZZ Čempionāts ir iespēja klasei nostiprināties kā komandai

Galerijas:

„Strādāšana ar bērniem sniedz pozitīvas emocijas – man bija patiess prieks novadīt stundu Mārupes vidusskolas skolēniem. Jutu, ka bērniem interesē, ko stāstu un mācu, pat apjuku, ka manī tik uzmanīgi klausās. Man tā bija laba pieredze, ko labprāt atkārtotu," pēc sporta stundas stāsta autosportiste Karlīne Štāla. „Manuprāt, sportam ir jābūt nozīmīgai dzīves sastāvdaļai. Sportot vajag, tas gan padara tevi laimīgu, gan paildzina dzīvi. ZZ Čempionāts par to atgādina – cik jautri un vērtīgi ir nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. Ja man būtu iespēja, es arī piedalītos sacensībās!"

Savu atbalstu Latvijas lielākajām sporta un prāta spēlēm sniedz arī skolotājas. Mārupes vidusskolas 10. klases audzinātāja Inese Freimane norāda: „Mana klase ir ļoti aktīva un sportiska – mums ir kalnu slēpotāji, badmintonisti, volejbolisti u. tml. Skolotāja pienākums ir atbalstīt jauniešu iniciatīvu nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, tādēļ priecājos par ZZ Čempionātu. Tas aicina darboties, nesēdēt uz vietas."

Mārupes vidusskolas 10. klase čempionātā piedalīsies jau otro gadu. Pagājušo reizi, kad skolēni kā 8. klase piedalījās sacensībās, tika iegūta 3. vieta Rīgas pusfinālā. Skolniece Ilze par ZZ Čempionātu min: „Tas ir milzīgs piedzīvojums un pārdzīvojums, kas vieno klasi. Mēs pamatīgi gatavojamies!"

Karlīnes Štālas iesāktās vizītes skolās līdz pat aprīļa vidum turpinās 2000. gada Sidnejas Olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs Aigars Fadejevs, VEF un Latvijas izlases basketbolisti Kristaps Janičenoks un Sandis Valters, Latvijas izlases vadošais volejbolists Ansis Medenis, jaunais un talantīgais vieglatlēts – šķēpmetējs Zigismunds Sirmais, drosmīgā autosportiste Karlīne Štāla, smaiļotāji – olimpieši Aleksejs Rumjancevs un Krists Straume, pludmales volejboliste Inguna Minusa, kā arī snovborda pionieris Latvijā Inārs Bīrmanis.

Pieteikt savu klasi sacensībām radošos un netradicionālos sporta veidos iespējams līdz 21. martam, reģistrējoties www.zzcempionats.lv.

Par ZZ Čempionātu 2012

ZZ Čempionātu organizē Zelta Zivtiņa un Jauniešu organizācija Avantis. To atbalsta Tele2, Izglītības un Zinātnes ministrija, Latvijas Skolu Sporta Federācija, Nike, Sportland, TREK, AXA, Samsung, Radio 101, Everest, Gutta, Ādažu Čipsi, Arēna „Rīga", Ogres novada dome, Kuldīgas novada dome, Dobeles novada dome, Jelgavas novada dome, Daugavpils novada dome, Jēkabpils novada dome, Valmieras novada dome, Madonas novada dome, Ventspils novada dome un Ergo. Par sacensībām informē LNT, Inbox.lv, Sīrups, JCDecaux, portāls Sportacentrs.com, Latvijas lielākais izglītības portāls E-klase, portāls Draugiem.lv, European Hit Radio, laikraksts Diena un portāls Diena.lv.

Par Zelta Zivtiņu

Zelta Zivtiņa (ZZ) ir pirmā priekšapmaksas mobilo sakaru karte Latvijā, kas jau 14 gadus klientiem nodrošina plašu augstākās kvalitātes telekomunikāciju pakalpojumu klāstu Tele2 tīklā par izdevīgāko cenu. Zelta Zivtiņa ir stabils līderis mobilo sakaru priekšapmaksas karšu segmentā ar lielāko – aptuveni 700 000 – klientu tīklu. ZZ jau vairākus gadus pēc kārtas ir arī viens no mīlētākajiem telekomunikāciju zīmoliem Latvijā. ZZ vienmēr ir atbalstījusi Latvijas jauniešus un ieguldījusi viņu talantu attīstībā. Nozīmīgākie pēdējo gadu projekti ir vērienīgākās skolēnu sporta un prāta spēles ZZ Čempionāts un ZZ Stipendijas jauniešiem. Plašāka informācija par ZZ pakalpojumiem pieejama mājaslapā www.zeltazivtina.lv un Tele2 klientu apkalpošanas centros visā Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV