Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Matīss Karro gūst nopietnu traumu

EasyGet.lv, 27.02.2013. 14:27

Īsi pirms jaunās pasaules čempionāta motokrosa sezonas latviešu motobraucējs Matīss Karro guvis plaukstas lūzumu, informē sportista preses pārstāvis Mārtiņš Jankovskis.
Matīss Karro gūst nopietnu traumu

Pēc Francijas posma Karro devās uz Beļģiju, lai turpinātu gatavoties jaunajai pasaules čempionāta motokrosa sezonai. Diemžēl vienā no treniņiem pēc viena no piezemējumiem Matīss savainoja plaukstu.

„Pēc viena no nosēdieniem neveiksmīgi uz aizmuguri atlocīju kreiso roku un sajutu nepatīkamas sāpes. Nobraucu malā un pēc piecām minūtēm viss uzpampa. Tad braucu uz slimnīcu, kur ārsti pateica, ka trauma ir nopietna – iekšējais locītavas lūzums," notikumus atceras Matīss Karro.

„Man uztaisīja operāciju. Rēta, kur tika griezts, nav maza – septiņi līdz desmit centimetri. Arī plāksne, ko ievietoja rokā, nav maza," turpina Karro. „Ārsts teica, ka visi kauli esot smuki salikti kopā un tagad pēc divām nedēļām varēs jau sākt strādāt ar fizioterapeitu. Ceru, ka ar mocīti varēšu braukt jau pēc kādām piecām, sešām nedēļām."

Matīss bija plānojis doties līdzi komandai uz pirmajiem posmiem, taču no šīs ieceres nācies atteikties. „Bija plāns, ka uz pirmajiem posmiem lidošu līdzi komandai, taču ārsts grib mani redzēt tieši tad, ka mums bija plānots lidot prom. Viņš teica, ka ar šādu traumu (tik svaigu) labāk nevajadzētu doties, jo varot viegli gūt kaut kādu infekciju," nobeidz Karro, kurš atzīst, ka šobrīd nedaudz ir izgājis no emocionālās bedres.

Foto: Matīss Karro. Foto (c) Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV