Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Šlēgelmilhs aizvada F3 Euroseries trešo un ceturto posmu

easyget.lv, 11.06.2007. 11:10

Šajā nedēļas nogalē Brands Hatch trasē Anglijā norisinājās prestižā sacensību seriāla F3 Euroseries trešais un ceturtais posms, kuros startēja arī mūsu autosporta cerība Haralds Šlēgelmilhs.
Kvalifikācijas braucienos, kuri norisinājās piektdien, 8.jūnijā, Haralds Šlēgelmilhs izcīnīja 11. starta pozīciju. Sestdien F3 Euroseries trešā posma sacensībās Haralds izcīnīja 12.vietu. Par trešā posma uzvarētāju kļuva francūzis Romāns Grosžons (Romain Grosjean), kuram Haralds Šlēgelmilhs zaudēja par 33,07 sekundēm.

Svētdien, 10.jūnijā, turpat Brands Hatch trasē norisinājās šī prestižā sacensību seriāla ceturtais posms, kurš Haraldam izvērsās sevišķi spraigs: pateicoties veiksmīgam startam, Haralds sacensību sākumā atradās 9.pozīcijā, taču vēlāk dažādu tehnisku iemeslu dēļ atkrita uz 14.vietu, tomēr finišēt izdevās 11.pozīcijā. Par ceturtā posma uzvarētāju kļuva itāļu braucējs Edoardo Mortara (Edoardo Mortara), no kura Haralds Šlēgelmilhs atpalika par 27,3 sekundēm.

F3 Euroseries pirmais un otrais posms norisinājās 21. – 22. aprīlī Hokenheimas trasē Vācijā, kur Haralds izcīnīja attiecīgi 12. un 11. vietu. Gatavojoties Anglijas sacensību posmiem, formulai tika veikti vairāki uzlabojumi, taču vēl joprojām ir vērojamas tehniskas problēmas. Haralds Šlēgelmilhs, kurš pārstāv Austrijas „HS Technik” komandu, šajā sacensību seriālā ir iesācējs, tāpēc vēl ir ļoti daudz nianses, kas jāapgūst.

F3 Euroseries piektais un sestais posms norisināsies jau pēc divām nedēļām: 22.-24.jūnijā Vācijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV