Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Tele2 piedāvā nodrošināties pret mobilajā tālrunī esošās informācijas zaudēšanu

Maija Straupmane, 15.07.2009. 14:46 | komentāri (1)

Nereti mobilā tālruņa maiņas, nozaudēšanas vai zādzības gadījumā tā īpašniekam lielākas rūpes sagādā nevis telefona, bet gan tajā saglabāto kontaktu un citas svarīgas informācijas atgūšana. Lai nezaudētu vērtīgos datus, Tele2 piedāvā jaunu pakalpojumu Mani Kontakti.

Tagad ikvienam Tele2 klientam ir iespēja savā mobilajā tālrunī esošo svarīgāko datu kopiju saglabāt Mani Kontakti mājas lapā http://manikontakti.tele2.lv, kas tālruņa maiņas vai nozaudēšanas gadījumā palīdzēs tiem atkal brīvi piekļūt. Saglabāt iespējams kontaktus, kalendāra ierakstus, grāmatzīmes, uzdevumus un īsziņas, kas atrodas tālruņa atmiņā.

„Ne velti mēdz teikt, ka mūsdienās visdārgākā ir informācija. Mobilais telefons daudziem cilvēkiem ir kļuvis par sava veida pierakstu grāmatiņu, kurā tiek fiksētas plānotās tikšanās, atgādinājumi, veiktas svarīgas piezīmes un pat ierakstīti bankas karšu PIN kodi. Šādas informācijas pazušana daudziem varētu sagādāt lielas galvassāpes. Tāpēc Tele2 arī izstrādāja šo ērto pakalpojumu, kas klientiem dod drošības sajūtu par to, ka viņu tālruņa kontakti un cita svarīga informācija nekur nepazudīs un būs pieejama jebkurā laikā,” stāsta Jānis Spoģis, Tele2 tirdzniecības un mārketinga direktors.

Visa datu kopēšana no mobilā tālruņa uz interneta vietni tiek veikta ar sinhronizācijas palīdzību un aizņem tikai nepilnu minūti. No Mani Kontakti mājas lapas ir iespējams rediģēt, dzēst un pievienot kontaktus, kuri tiks atjaunināti tālrunī sinhronizēšanas laikā.

Pieteikties šim pakalpojumam var ikviens Tele2 un Zelta Zivtiņas klients, kura tālrunī ir GPRS iestatījumi un sinhronizācijas atbalsts. Lai aktivizētu pakalpojumu, klientam jānosūta bezmaksas īsziņa ar tekstu SAKT uz numuru 1630 (atbildes īsziņā klients saņems wap adresi) vai arī jāuzsāk reģistrācija Mani Kontakti mājas lapā.

Pakalpojumu pirmās 30 dienas ikviens var izmantot bez maksas, pēc tam katru nedēļu pakalpojuma abonēšanas maksa ir 19 santīmi. Datu pārraide pakalpojuma wap lapas apmeklēšanai un datu sinhronizācijai ir bezmaksas.

Sīkāka informācija par pakalpojumu:
http://www.tele2.lv/pakalpojumi/mk.html

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV