Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Philips pasaulē pirmais kino formāta televizors pieejams Baltijas tirgū

Inga Galkina, 14.09.2009. 14:43

Kompānija PHILIPS laidusi klajā pirmo televizoru pasaulē, kura ekrāns atbilst iecienītajam kino formātam 21:9. PHILIPS Cinema 21:9 televizors novērsīs līdzšinējo platekrānu televizoru trūkumu, skatoties filmas – attēla melno rāmi ekrāna augšpusē un tā apakšējā daļā.
Philips pasaulē pirmais kino formāta televizors pieejams Baltijas tirgū

Pēc prestižā EISA novērtējuma PHILIPS unikālais televizors ir saņēmis 2009./2010. gada mājas kino teātra inovācijas apbalvojumu. No septembra tas būs pieejams arī Baltijas tirgū.

PHILIPS Cinema 21:9 televizors ir šī gada lielākā kompānijas intriga, jo tam izdevies kino teātra emocijas pilnībā pārnest uz mājas apstākļiem. Turpmāk filmu skatīšanās būs precīzi tāda, kādu to iecerējis filmas režisors – attēls nepieciešamajā 21:9 ekrāna proporcijā, ko pastiprina televizora 56 collu (142 cm) ekrāns. Eksperti norāda, ka jaunais ekrāns nodrošina par 75% labāku kino skatīšanās pieredzi, kā tas bija ar līdzšinējo – 16:9 proporcijas ekrānu.

Paredzams, ka jaunais televizors lielu popularitāti iemantos jauno tehnoloģiju cienītāju vidū, kas regulāri seko līdzi tendencēm un maksimāli cenšas izmantot to piedāvātās priekšrocības. Tāpat PHILIPS Cinema 21:9 ir īsts saldais ēdiens kino baudītājiem, jo tā ir laba alternatīva kino teātrim. Tiek saglabāta tā pati kvalitāte un emocijas, turklāt atpūta tiek garantēta ierastajā mājas vidē!”

Tehnoloģiskās inovācijas

Televizora attēla kvalitāti nodrošina PHILIPS jaudīgais 2009 „Perfect Pixel” HD apstrādes procesors, kas vienā sekundē ir spējīgs apstrādāt 500 miljons pikseļu un 2,250 triljonu krāsu. Cinema 21:9 ir Full HD 2560x1080p pikseļu ekrāns ar 8,3 miljoniem pikseļu, kas garantē kristāltīru ekrāna izšķirtspēju.

Jaunais TV modelis demonstrē vēl nebijušu kustīgo attēlu asumu, līdz ar to ātrākās filmas ainas būs tik pat reālas kā dzīvē. Tas iespējams, pateicoties 200 HZ Clear LCD.

PHILIPS Cinema 21:9 ir iestrādāta kompānijas Ambilight Spectra 3 tehnoloģija, kas ir speciāls LED apgaismojums televizora panelī – augšējā un sānu malās.

„PHILIPS Ambilight tehnoloģija kopš tās attīstīšanas pirmsākumiem ir ļoti augusi. Ja sākotnēji to primāri pazinām kā papildus ekstru, kas ir draudzīga acīm, tad tagad, līdzās šai praktiskajai funkcijai, Ambilight TV skatīšanos pārvērš pavisam citā pieredzē. To galvenokārt nosaka LED apgaismojums, kas pārkāpj ekrāna robežas, gaismas saskaņā ar ekrānā redzamajiem toņiem projecējot arī uz istabas sienām,” par Ambilight tehnoloģiju stāsta M.Ginters.

PHILIPS Cinema 21:9 - arī televīzijas pārraidēm

PHILIPS mājas kino teātra inovācija nav paredzēta tikai kino baudīšanai. PHILIPS Cinema 21:9 televizorā ir iestrādāta opcija, kas citus formātus (tradicionālo 16:9) pielāgo lielākām proporcijām.

„Loģiski, ka viens no izplatītākajiem jautājumiem ir, kas notiek ar televizora ekrānu, skatoties televīzijas kanālus? Vai ziņu moderators būs nedabisks un attēla kvalitāte – traucējoša? Jāsaka, ka PHILIPS ir spēris vairākus soļus uz priekšu, jo attēls nemanāmi pats pielāgojas 21:9 proporcijām. Tiesa gan, skatītājs pats var pieņemt gala lēmumu, jo ir iespējams saglabāt arī 16:9 ekrāna attiecību,” tā M. Ginters.

Tāpat jaunajam televizoram ir NET TV opcija, kas nodrošina vienkāršu pieeju internetam. PHILIPS izvēlnē būs atrodamas pasaulē populārākās interneta vietnes, kā, piemēram, You Tube, eBay, Tom Tom u.c., kuras iespējams papildināt ar lokālajām interneta adresēm.

Kino resīveris un Blu-ray diska atskaņotājs

Līdzās Cinema TV 21:9 kompānija PHILIPS iepazīstina arī ar jaunāko HD AV mājas kino teātra resīvera modeli un blu-ray disku atskaņotāju, kas ir piemērota komplektācija jaunajam TV.

„Jaunākais PHILIPS mājas kino teātra resīveris ar skandām nodrošina pilnīgu Cinema 21:9 komplektāciju, lai kvalitatīvais attēls tiktu papildināts ar līdzvērtīgu skaņu. Jaunais modelis ar 7.1. skaļruņu sistēmu nodrošina premium klases skaņas kvalitāti. Savukārt blu-ray disku atskaņotājs ir tuvākās nākotnes tendence, kad līdzšinējos disku formātus 100% nomainīs blu-ray,” rezumē M. Ginters.

2009./2010. gada sezonas jaunumus Latvijā iespējams iegādāties no septembra. PHILIPS Cinema 21:9 televizors nopērkams Elkor Plaza veikalā Rīgā, kā arī veikalā Šautra Liepājā.


Par kompāniju PHILIPS

Royal Philips Electronics Nīderlandes komercsabiedrība Royal Philips Electronics ir pasaules līderis veselības aprūpes, apgaismojuma ierīču un patēriņa preču ražošanas jomā, kas savas preces, pakalpojumus un risinājumus piedāvā ar zīmola solījumu „vienkārši un ģeniāli”. Uzņēmums ir tirgus līderis medicīniskās diagnostikas un pacientu uzraudzības sistēmu, energoefektīvu apgaismojuma risinājumu, ķermeņa kopšanas ierīču, kā arī mājsaimniecības un elektronisko ierīču pārdošanā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV