Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Priekšapmaksa televīzija - internetā lētāk

Līga Bite, 20.10.2010. 14:10

No šīs nedēļas līdz pat gada beigām Lattelecom mājas lapā www.lattelecom.lv priekšapmaksas televīziju būs iespējams iegādāties lētāk, nekā citur - Virszemes televīzijas atjaunošanas kodi dažādām televīzijas pakām maksās par 20 līdz 55 santīmiem lētāk, nekā citos tirdzniecības kanālos, līdz ar to Lattelecom mājas lapā tos iegādāties būs visizdevīgāk.

TV atjaunošanas kodi: Cena www.lattelecom.lv Starpība
Ekonomiskā paka, Ls 3,70 20 santīmi
Ekonomiskā + Filmu un izklaides paka, Ls 6,15 35 santīmi
Ekonomiskā + Bērnu un jauniešu paka, Ls 6,15 35 santīmi
Ekonomiskā + Piedzīvojumu un zinātnes paka, Ls 6,15 35 santīmi
Ekonomiskā + Visas tematiskās pakas, Ls 10,35 55 santīmi

Jau iepriekš ziņots, ka Lattelecom Virszemes televīzijai pievienoti desmit jauni kanāli, līdz ar to šobrīd kopējais virszemes apraidē pieejamais TV programmu skaits jau sasniedzis 42, un līdztekus bezmaksas nacionālajiem kanāliem (LTV1, LTV7, LNT un TV3) skatītājiem gandrīz visā Latvijas teritorijā pieejami arī daudzi populāri ārzemju kanāli. Tikai Lattelecom televīzijā šobrīd ekskluzīvi pieejams kanāls Sony Entertainment Television, kurā skatāmas jaunākās filmas un kulta seriāli.

Līdz ar jauno kanālu pievienošanu, Lattelecom visus kanālus ir sadalījis pa tematiskajām pakām, lai iedzīvotāji varētu izvēlēties un sakomplektēt savām interesēm atbilstošākās TV programmas. Papildus Bezmaksas pakai (četri kanāli) un Ekonomiskajai pakai (18 kanāli) nu ir pieejama arī Bērnu un jauniešu paka (seši kanāli), Piedzīvojumu un zinātnes paka (deviņi kanāli), kā arī Filmu un izklaides paka (deviņi kanāli). 40 km ap Zaķusalas torni pieejams arī HD kanāls Discovery HD Showcase.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV