Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izstādi "Balttour 2012" GNP ieņems ar zvēriem un dabai draudzīgu piedāvājumu

EasyGet.lv, 08.02.2012. 10:06

No 10. līdz 12.februārim starptautiskajā tūrisma izstādē – gadatirgū „Balttour 2012" Gaujas Nacionālais parks (GNP) prezentēs koncepciju, kuras pamatā ir piedāvājums GNP teritoriju izzināt un iepazīti ne tikai ar dabas veidotiem apskates objektiem, bet arī ar kultūrvēsturisko mantojumu, atpūtu un izklaides iespējām, informē Cēsu Kultūras un Tūrisma centra sabiedrisko attiecību speciāliste Daiga Janševska.
Izstādi "Balttour 2012" GNP ieņems ar zvēriem un dabai draudzīgu piedāvājumu

Stendā, kura nosaukums „Zvēri nāk" kopā ar 1,5 m augstām kartona figūrām - Lāci un Briedi, rosīsies pārstāvji no sešām pašvaldībām - Cēsīm, Siguldas, Valmieras, Līgatnes, Pārgaujas un Amatas. Domājot par dabas saudzēšanu, arī pats stends veidots no dabai draudzīga materiāla-kartona. Katru otro stundu stenda draudzīgais Lācis dosies pa izstāžu zāli, lai sasveicinātos ar apmeklētājiem un pastāstītu par atpūtas un izklaides vietām Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Interesentiem stendā būs pieejams jaunais GNP tūrisma ceļvedis 8 valodās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV