Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rodrigo Laviņš nekad nevilktu dubļonku

Agnija Jankovska, 30.01.2012. 12:59

28. janvāra t/c „Galerija Centrs" sarunu šovā „Modes Brokastis" Dāvids un Elita sarunājās ar hokeja kluba „Dinamo Rīga" aizsargu Rodrigo Laviņu. Šova vadītāji pārrunāja hokejistu ģērbšanās stilu un noskaidroja, ka Rodrigo nekad nepiekristu uzvilkt dubļonku.
Rodrigo Laviņš nekad nevilktu dubļonku

„Man Rodrigo ļoti iepatikās, viņš ir vienkāršs un patiess cilvēks, nav samākslots. Var redzēt, ka viņam svarīgākās lietas dzīvē ir hokejs un ģimene. Viņš ir atradis savu īsto sievieti, kas viņu mīl un dara laimīgu. Viņi ar Janu ir ļoti saderīgi, jo viņa ir liela runātāja un īsta TV dīva, bet Rodim labākt patīk paklusēt un baudīt atpūtu savās lauku mājās," saka Dāvids.

Ziemas noskaņās t/c „Galerija Centrs" notika aizraujošais šovs „Modes Brokastis". Šoreiz uz sarunu bija aicināts hokejists Rodrigo Laviņš un viņa sieva Jana Duļevska, kas diemžēl nevarēja ierasties.

„Rodrigo ir īsts sportists, kas ar aizrautību dara savu darbu, rādot labu piemēru ne tikai jaunajiem censoņiem, bet arī savam vecākajam dēlam, kas arī jau spēlē hokeju. Rodrigo daudz strādā, bet atrod arī laiku savai ģimenei. Dēli tiek audzināti patriotiskā garā, " uzskata Elita Patmalniece.

Intervijas laikā Rodrigo atzina, ka hokeju ir sācis spēlēt no četru gadu vecuma, kad tēvs viņu aizvedis pieteikties uz Daugavas stadionu, kur notikusi jauno hokejistu atlase. Arī viņa vecākais dēls jau ir sācis spēlēt hokeju, parasti pēc skolas Rodrigo viņu ved uz treniņiem un šo laiku viņš labprāt izmanto, lai parunātos ar savu dēlu. Runājot par modes zīmoliem Rodrigo atzina, ka tiem īpaši līdzi neseko un izvēlas to, kas patīk. Noteikti nekad mūžā viņš nevarētu uzvilkt mugurā dubļonku (plikādas kažoku). Rodrigo arī atzina, ka viņa ģimene esot ļoti patriotiska, vienmēr atzīmē vasaras saulgriežus un valsts svētkus. Sportists arī pauda pārliecību, ka skolās būtu vairāk jāmāca Latvijas vēsture. Runājot par vecumdienām, Rodrigo atzina, ka vēlas hokeju spēlt pēc iespējas ilgāk un cer, ka viņa veselība vēl ilgi būs stipra.

28. janvāra „Modes Brokastis" notika t/c „Galerija Centrs" „Vīna Studijā", tiešraides ierakstu iespējams noskatīties internetā - mode.galerijacentrs.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV