Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Vidzeme Fashion show tiks pārstāvēts zīmols Halarah

EasyGet.lv, 02.04.2012. 14:39

Valmieras Kultūras centrā 21. aprīlī plkst. 19:00 Valmieras Kultūras un mākslas mēneša ietvaros notiks otrais Vidzeme Fashion show, informē Jānis Rozītis. Jau ziņots, ka Vidzeme Fashion show savas kolekcijas demonstrēs Zane Zaharova, Inga Tauriņa ar zīmolu „Paiya", Arvils Linde un Ingrīda Zābere ar zīmolu „Recycled.lv".
Vidzeme Fashion show tiks pārstāvēts zīmols Halarah

Dalībnieku sarakstu papildina zīmols Halarah, kuru radījusi Agnese Eiduka. Dalība „Vidzeme fashion show", ir šī zīmola debija plašākam skatītāju lokam Latvijā, un reizē – atgriešanās Agneses dzimtajā pilsētā - Valmierā. Tērpu kolekcijā „Royal Illusion", kura tiks demonstrēta Vidzeme Fashion show, apvienots Žaklīnas Kenedijas tērpu askētisms un Rokoko stila elementi mūsdienīgā skatījumā. Kolekcija veltīta – sievietei, kurai patīk uzdrīkstēties, tā kopumā ir kā atzīšanās ... atzīšanās mīlestībā rokdarbiem, visi redzamie tērpi un to detaļas ir smalks roku darbs, automātiski izslēdzot mehāniski ražotu, gatavu vai pusgatavu apstrādātu audumu iestrādi.

Halarah tērpi ir bijuši skatāmi: Lielbritānijā, Dienvidāfrikā, Vācijā, Ķīnā, Itālijā, Krievijā, Japānā, izveidojusies ilggadēja sadarbība ar aģentūru „Miss Latvija", veidoti meiteņu tērpi "Miss un Misters Latvija", „Miss World", "Miss International", „Queen of the World", kā arī vairākos citos.

Jau otro gadu šovā piedalīsies smilteniete Elīna Žīgure, demonstrējot savu jaunāko kolekciju „Double illusion" (Dubultā ilūzija). Kolekcija ieturēta krāsu gammā no maiga kapučīno līdz tumši brūnai kafijai, brīžiem ieskanoties dzidri tīriem, baltiem motīviem. Viegli caurspīdīgajai auduma tekstūrai savijoties ar izteiksmīgi necaurspīdīgajiem vilnas audumiem, radīs maģisku sievietes tēlu. Tie atklāj sievišķību un šarmu, valdzina ar eleganci un izsmalcinātību.

Līdzās dizaineru skatēm pasākumam tiek gatavots dejas stāsts, kuru veido Latvijas Kultūras akadēmijas absolvente, valmieriete Lelde Feldmane. „Leldes darbu saraksts patiesībā nav nemaz tiks īss – blakus studiju darbiem, kur viņu varēja labi pamanīt, gan kā dejotāju, gan horeogrāfi, Lelde bijusi horeogrāfe teātra izrādēm, bijusi dejotāja tāda interesantā projektā kā grupas Dzelzs Vilks uzvedums „Zoopera". Arī Leldes diplomdarbs („Maldinošās medības" 2011.g.) palicis spilgtā atmiņā – sen nebija nācies pieredzēt tādu spriedzi – boksa ringam līdzīgā telpā bieži ar acīm ciet dejotāji dzīvo, izdzīvo, konkurē, demonstrē savu varu un izgaršo risku. Ne mirki uzmanība neatslābst, ne mirkli nav iemesla kliegt: „Neticu!"" raksta dejas kritiķe Inta Balode. Šobrīd Lelde strādā ar 12 talantīgiem dejotājiem, kuri atlasīti speciāli Vidzeme Fashion show vajadzībām, kopīgi radot sajūtās, kustībās un patiesās emocijās balstītu stāstu.

Biļetes pieejamas www.bilesuparadize.lv, Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī Valmieras Kulturas centrā.

Papildu informācija: www.vidzemefashion.lv

Foto: Zīmols Halarah. Foto (c) Aiga Rēdmane

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV