Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Vidzeme Fashion show piedalīsies Vita Radziņa un Aleksandrs Pavlovs

EasyGet.lv, 18.04.2012. 16:38

Valmieras Kultūras centrā 21. aprīlī Valmieras Kultūras un mākslas mēneša ietvaros notiks otrais Vidzeme Fashion show. Savas kolekcijas demonstrēs dizaineri Vita Radziņa, Aleksandrs Pavlovs, kā arī būs iespējams iepazīties ar bērnu apģērbu zīmolu Leny Tomy Factory, informē Karlīne Cercina.
Vidzeme Fashion show piedalīsies Vita Radziņa un Aleksandrs Pavlovs

Līdz šim tika ziņots, ka Vidzeme Fashion show savas kolekcijas demonstrēs Zane Zaharova, Inga Tauriņa ar zīmolu „Paiya", Arvils Linde, Ingrīda Zābere ar zīmolu „Recycled.lv", Agnese Eiduka ar zīmolu Halarah, dizainere Elīna Žīgure, zīmols QooQoo, dizainere Zane Poriete un zīmols Yuta.

"Flower Bones" kolekcija ir divu mākslinieču kopdarbs - modes māksliniece Vita Radziņa un rotu māksliniece Laura Selecka izmēģināja kopā salikt sievietes tēlu un izveidoja dumpiniecisku, tumšu mūzu ar kaulu motīviem. Vita Radziņa ar savu jauno kolekciju turpina Latvijas Mākslas akadēmijas absolvēšanas kolekcijas tēmu „par kauliem un to eksponēšanu" – Vita: „Ja tev būtu iespēja ieskatīties otrā cilvēkā dziļāk, ko tu tur redzētu? ...aizver acis un iztēlojies – šarmantu miesu, spēcīgus kaulus, dziļu dvēseli, enerģiju, trauslumu un spēku, radošumu, dzīvesprieku, skumjas kustību, deju, krāsas, mūziku... kopumu, bet iespējams sevi! Tava būtība ir salikums ko tu mīli tagadnē!".

Aleksandrs Pavlovs Vidzeme Fashion show piedalīsies ar kolekciju „Slāpes". Aleksandrs Pavlovs ir viens no vadošākiem dizaineriem Latvijā. Viņa modes nams ik gadu piedāvā kolekcijas mūsdienīgai sievietei. Ģeometriskā pavasara/ vasaras kolekcija ir rādīta no dabīga lina, kuru var droši piemērot gan darbam, gan atpūtai. Strīpainas kleitas, saules svārki, stilīgie topi, bikšu svārki iečūkst par romantiskiem vakariem pie Rīgas līča, patlaban mierīgas krāsas un askētiskais griezums ļauj justies burvīgai šajos tērpos arī ofisā. Dizainera rodošums ir ieintereģējis vairākus modes speciālistu jau kopš savas karjeras sākuma un tiek apbrīnots jau vairāk nekā desmit gadus. Katra kolekcija ir bagāta ar vilinošu un konstruktīvu dizainu. Dizainers ir kļuvis par vienu no Rīgas galvenajiem modes dizaineriem, kas vienmēr tiek atpazīts ar lielisko kvalitāti un stila izjūtu. Aleksandra Pavlova kolekcijas vienmēr sniegs šarmu un eleganci.

Bērnu apģērbu zīmols Leny Tomy Factory ir dibināts 2008. gadā, un tā radītājas ir Liene Andersone un Krista Preisa. Ideja par sava bērnu apģērbu zīmola izveidi radās brīdī, kad gandrīz vienlaicīgi pasaulē nāca Kristas meitiņa Lenija un Lienes dēliņš Tomass. Leny Tomy Factory produkcija veidota no lieliskiem, oriģināliem audumiem (biežāk izmantotie materiāli ir tills, kokvilna, samts, zīds, šifons, velvets u.c.) un izceļas ar patiešām izcilu kvalitāti. Visiem izmantotajiem audumiem ir OKO-Tex100 sertifikāts, kas apliecina, ka no šādiem audumiem ir atļauts izgatavot bērnu apģērbu. Leny Tomy Factory pavasara/vasaras 2012 kolekcijai Bluebird nedaudz velkamas paralēles ar seno latviešu dziesmu par Zilo putniņu... Sajūtas kas pārņem, redzot bērnus bezrūpīgus un dzīvespriecīgus, ar mirdzumu acīs un prieku par ikdienas sīkumiem...

Iegādājoties biļetes uz pasākumu iepriekšpārdošanā, ikvienam būs iespēja apmeklēt ne tikai Vidzeme Fashion show pasākumu, kas norisināsies 21. aprīļa vakarā, bet arī modes vakaru 20. aprīlī plkst.19:00 džeza klubā ''Parks''. Līdz 21. aprīlim biļete darbosies kā atlaižu karte pie šova atbalstītājiem - salonā ''Frizē Frizū'', Kino ''Gaisma'', ziedu salonā ''Amilano'', veikalā ''Dizaina Centrs'' un mākslas „Galerijā Laipa''. Seko līdzi jaunumiem Facebook.com un Twitter.com – Vidzeme Fashion lapās.

Biļetes pieejamas www.bilesuparadize.lv , Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī Valmieras Kulturas centrā.

Papildu informācija: www.vidzemefashion.lv

Foto: Vitas Radziņas kolekcija "Flower Bones". Foto (c) Liene Pētersone

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV