Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Valmieras Integrētajā bibliotēkā bez maksas var noskatīties Latvijā veidotas filmas

Līga Tarbuna, 18.02.2009. 17:19

Vairāk nekā 870 Latvijas bibliotēkās, arī Valmieras Integrētajā bibliotēkā kopš februāra apmeklētāji bez maksas var noskatīties 70 Latvijas filmas – spēlfilmas, dokumentālās un animācijas filmas, informē Valmieras bibliotēkas direktores vietniece Vita Ziediņa.

Ikviena no 70 filmām tikusi apbalvota vai nominēta kādai balvai nacionālajā filmu festivālā „Lielais Kristaps”. Filmas var noskatīties Valmieras Integrētās bibliotēkas 2.stāva lasītavās.

Filmu saraksts no jebkura datora pieejams portālā www.filmas.lv, kur vienlaikus var uzzināt jaunākās ziņas par Latvijas filmām, to autoriem u.c. saistītiem tematiem, savukārt filmas noskatīties var tikai pie pašvaldību publisko bibliotēku datoriem. Šobrīd skatītākās filmas ir animācijas filma „Latvietis” un spēlfilma „Ūdensbumba resnajam runcim”.

Šāds projekts tapis, sadarbojoties Nacionālajam Kino centram un VA „Kultūras informācijas sistēmas”. Plašāka informācija: www.biblioteka.valmiera.lv vai portālā www.filmas.lv .

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV