Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Kultūra un māksla » TV

Seriāls "UgunsGrēks" tuvojas noslēgumam

TV3 seriāla UgunsGrēks 11.sezona strauji tuvojas noslēgumam un notikumi uzņem apgriezienus - zagšana, mēģinājums noindēt un pat šantāža.
12.05.2014.

Biogrāfiskas filmas par slaveniem māksliniekiem televīzijas pirmizrādēs

Biogrāfiskas filmas par slaveniem māksliniekiem televīzijas pirmizrādēs Svētdienās, 11. un 18. maijā, LTV1 piedāvās biogrāfiskas spēlfilmas, kas veltītas māksliniekiem un viņu grūtajām izvēlēm starp daiļradi un privāto dzīvi.
06.05.2014.

Dokumentālā filma "Skaņdarbs korim, klavierēm un fizikai" piedzīvos TV pirmizrādi

Dokumentālā filma "Skaņdarbs korim, klavierēm un fizikai" piedzīvos TV pirmizrādi 4. maijā plkst.11.00 televīzijas kanālā LTV1 pirmizrādi piedzīvos Adriānas Rozes muzikāli dokumentālā filma "Skaņdarbs korim, klavierēm un fizikai", kas tapusi filmu studijā Mistrus Media.
29.04.2014.

LNT piemin izcilo aktrisi Veru Singajevsku ar dokumentālo filmu

LNT piemin izcilo aktrisi Veru Singajevsku ar dokumentālo filmu Pieminot un godinot izcilo latviešu aktrisi Veru Singajevsku, kanāls LNT 30.aprīlī demonstrēs „Latvijas faili filmu Mūsu Vera Singajevska”. Dokumentālā filma veidota pērn par godu aktrises 90 gadu jubilejai.
28.04.2014.

TV3 atgriežas maģijas piepildītais seriāls „Reiz sensenos laikos”

Laipni lūgti Storibrukā, pēdējā pilsētā Amerikas vidū, kur patvērusies īsta maģija. Tieši šeit vēl mūsdienās dzīvo tādi visiem labi pazīstami pasaku tēli kā Ļaunā karaliene, Sniegbaltīte, Princis, Sarkangalvīte, Trakais Cepurnieks un daudzi citi.
25.04.2014.

LTV demonstrēs svētku koncertu „10 gadus kopā ar savējiem”

LTV demonstrēs svētku koncertu „10 gadus kopā ar savējiem” Ceturtdien, 1. maijā, pulksten 22.05, atzīmējot Latvijas pirmos desmit gadus Eiropas Savienībā, Latvijas Televīzija (LTV) demonstrēs divu stundu garu izklaidējoši informatīvu programmu „10 gadus kopā ar savējiem”.
25.04.2014.

Valsts svētkos LTV piedāvās latviešu filmu televīzijas pirmizrādes

Atzīmējot 24 gadus kopš Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas deklarācijas pieņemšanas, LTV 4. un 5. maijā piedāvā svētku programmu ar jaunu pašmāju filmu televīzijas pirmizrādēm.
23.04.2014.

LTV7 atgriežas jauniešu dzīvesstila raidījums „Spots”

Katru trešdienas vakaru pulksten 21.30 LTV7 ēterā atgriezīsies jauniešu dzīvesstila raidījums “Spots”, kas iepazīstinās skatītājus ar vairākiem stāstiem par mūziku, sportu, Rīgas neformālajām kultūras vietām un cilvēkstāstiem. “Spots” ir vieta, kur satiekas personības ar talantīgu degsmi par savām idejām.
22.04.2014.

Kino baudītājiem – godalgotā rumāņu filma „Bērna poza” LTV1

Kino baudītājiem – godalgotā rumāņu filma „Bērna poza” LTV1 Sestdien, 26. aprīlī, pulksten 21.40 LTV1 kino baudītājiem piedāvā psiholoģisku rumāņu drāmu „Bērna poza”, kam starptautiskā žūrija 2013. gada Berlīnes kinofestivālā piešķīra galveno godalgu – „Zelta lāci”.
22.04.2014.

"Dzīve baletā" atklāj LTV jauno dokumentālo filmu ciklu

Pirmdien, 21. aprīlī, pulksten 18.45, Latvijas Televīzija (LTV) uzsāks jaunu dokumentālo filmu ciklu, kurā piedāvās jaunas filmas par izcilām Latvijas kultūras personībām.
17.04.2014.

Jauni un šokējoši Kristus dzīves aspekti televīzijas filmā "Jēzus mistērijas"

Jauni un šokējoši Kristus dzīves aspekti televīzijas filmā "Jēzus mistērijas" Televīzijas kanāls "National Geographic" svētdien, 20.aprīlī, demonstrēs jaunu televīzijas filmu "Jēzus mistērijas" ("The Jesus Mysteries"), kas atklās jaunus un pārsteidzošus Pestītāja dzīves aspektus, informē "Fox International Channels" sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.
17.04.2014.

Daces Slavinskas filma „Citāds ordenis” piedzīvos TV pirmizrādi

Daces Slavinskas filma „Citāds ordenis” piedzīvos TV pirmizrādi Lielajā piektdienā, 18. aprīlī, pulksten 21.15 LTV1 piedāvās godalgotās Latvijas Televīzijas (LTV) režisores Daces Slavinskas jaunāko filmu – atklātu un skaudru stāstu par „Citādu ordeni” ar pašdarinātiem ieročiem un divlitrīgajām alus pudelēm, ar smagu darbu un tikpat grūtu atpūtu, ar jancīgiem vēstures šoviem un skaļu pavadīšanu viņsaulē.
15.04.2014.

"Muļķību zinātne" pārsteidz ar traģikomiskiem trikiem

"Muļķību zinātne" pārsteidz ar traģikomiskiem trikiem Savulaik Einšteins ir teicis, ka visumam un cilvēku muļķībai nav robežu. Ja par pirmo vēl varētu šaubīties, otrās patiesīgums ir kā uz delnas - to spilgti apliecina jaunais raidījumu cikls "Muļķību zinātne" ("Science of Stupid"), kuru otrdien, 15.aprīlī, sāk demonstrēt televīzijas kanāls "National Geographic".
15.04.2014.

TV3 pēcpusdienās gaidāma jauna telenovele „Alkas pēc laimes”

Mīlestība un draudzība, greizsirdība un kaislība, ģimenes attiecības un nenovīdība, bērnības sapņi un zaudējumi, kas iespaido visu dzīvi – jaunā vācu telenovele „Alkas pēc laimes”, kas aptver visplašāko attiecību, emociju un jūtu spektru, būs skatāma no 28. aprīļa darbdienās 14:30 kanālā TV3.
14.04.2014.

Latvijas apceļošanas raidījuma TE! programma

17. aprīļa raidījumā TE!: multikulturālā Latgale, noslēpumainā Olaine, ielu muzikantu kultūra Rīgā
14.04.2014.

LTV1 Lieldienu programmā piedāvās koncertu pirmizrādes

Svētku programmā LTV1 skatītājiem piedāvās trīs skaistus koncertus dažādām gaumēm – īpašo Lielās Piektdienas nakts koncertu J. S. Baha „Jāņa Pasijas”, kora „Kamēr” starptautisko projektu „Amber songs” un dziedātājas Marijas Naumovas koncertu „Pusnakts Parīzē”.
14.04.2014.

Aprīlī LTV1 piedāvā plašu programmu bērniem

Aprīlī LTV1 piedāvā plašu programmu bērniem Aprīlī, kad pazīstamo bērnu filmu režisors Varis Brasla svin 75. dzimšanas dienu, LTV piedāvā filmas par piedzīvojumiem, blēņām un draudzību, kas iepriecinās gan bērnus, gan pieaugušos.
09.04.2014.

Jaunumi Latvijas jaunatklāšanas raidījumā TE!

10. aprīļa raidījumā TE!: naudas reinkarnācija Liepājā, tūrisma tests Rūjienā, LV labākie pastnieki no Vērgales, stikla māksla Rīgā
08.04.2014.

"Troņu spēle" atgriežas - cīņa par varu nebeidzas nekad

"Troņu spēle" atgriežas - cīņa par varu nebeidzas nekad Visiem vēsturiskās fantāzijas žanra faniem par prieku pirmdien, 7.aprīlī, televīzijas kanālā "Fox" atgriežas episkais kulta seriāls "Troņu spēle" ar jaunāko, 4.sezonu, informē "Fox International Channels" (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.
07.04.2014.

Aprīlī turpinās Dzintras Gekas jaunās filmas cikls „Tālā zeme – Sibīrija”

Latvijas Televīzija aprīlī turpinās demonstrēt godalgotās režisores Dzintras Gekas-Vaskas jaunāko filmu ciklu „Tālā zeme – Sibīrija”.
02.04.2014.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV