Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Kultūra un māksla » Filmu recenzijas

Filma “Noass” – 21.gs fantāzijas ceļojums

Filma “Noass” – 21.gs fantāzijas ceļojums Filmas “Melnais gulbis” režisora Darena Aronofska episkā piedzīvojuma filma “Noass” piedāvā vizuāli bagatīgu 21. gadsimta versiju par Noasa šķirstu.
23.04.2014.

Pretpoli pievelkas un atduras - filma "Zils ir vissiltākā krāsa" 1

Pretpoli pievelkas un atduras - filma "Zils ir vissiltākā krāsa" Jaunais režisors Abdelatifs Kešišs filmā „Zils ir vissiltākā krāsa. Adele. 1. un 2. daļa” ar smalki veidotajiem raksturu tēlojumiem un neparasto laika izjūtu jau ierakstījis savu vārdu kino vēsturē
30.10.2013.

“Sasalusī zeme” – spēle uz dzīvību un nāvi

“Sasalusī zeme” – spēle uz dzīvību un nāvi Trillera priekšplānā izvirzīts policijas darbs un noziegumu atrisināšana
30.09.2013.

“Ģimene” - mēģinājums bēgt no savas tumšās puses 2

“Ģimene” - mēģinājums bēgt no savas tumšās puses Amorālais skatījums uz dzīvi satīriski melnajā komēdijā sola nesaudzēt skatītāju ne mirkli
25.09.2013.

“Izredzētie” atklāj slavas cenu

“Izredzētie” atklāj slavas cenu Zelta Globusa balvas ieguvējas režisores Sofijas Kopolas jaunākā filma "Izredzētie" spoži, gaumīgi un vētraini vēsta mūsdienu jauniešu apsēstību ar slavenībām un viņu dzīvesveidu
15.07.2013.

“Praktikanti” – seko saviem sapņiem

“Praktikanti” – seko saviem sapņiem Mūsdienīga, smieklīga komēdija par tehnoloģiju un sociālo tīklu ietekmi uz sabiedrību, bet vēl vairāk – par spēku un ticību sekot saviem sapņiem, un piepildīt tos.
06.06.2013.

Filma “Transā” ienirst zemapziņas dziļumos 1

Filma “Transā” ienirst zemapziņas dziļumos Jaunākajā režisora Denija Boila trillerī “Transā” (Trance) gaumīgi un eleganti savijas spriedze un erotika, priekšplānā izvirzot galveno jautājumu: Vai iespējams atrast dziļi apslēpto ar hipnozes palīdzību?
11.04.2013.

“Movie 43” – nenopietni par nopietno

“Movie 43” – nenopietni par nopietno Ekstravagantākie mūsdienu komēdiju režisori ir apvienojuši spēkus, lai izveidotu līdz šim bezkaunīgāko parodiju par cilvēku kaislībām, iedomību un kompleksiem. Provokatīvi stāstiņi veido savstarpēji saistītu filmu, kas aicina visneveiklākajās situācijās nezaudēt humora izjūtu.
04.04.2013.

Filma „Miglā” – stāsts par neapklusināmu sirdsapziņu 1

Filma „Miglā” – stāsts par neapklusināmu sirdsapziņu Laikā, kad Latvijā vienu varu nomaina otra, malā nostāvēt spēj varbūt sievietes un bērni. Vīriem brīvprātīgi vai piespiedu kārtā ir jānostājas krievu vai vāciešu pusē. Ja esi ar tīru sirdi, jebkura no izvēlēm nešķiet krietna, jo gribi būt saimnieks savā zemē.
03.04.2013. | skatīt galeriju foto

“Blakusefekts” – cīņa ar iekšējiem dēmoniem

“Blakusefekts” – cīņa ar iekšējiem dēmoniem Stīvena Soderberga provokatīvais trilleris “Blakusefekts” atklāj to, uz ko cilvēki ir spējīgi, lai iegūtu tādu dzīvi, kādu viņi vēlas. Dažkārt, lai panāktu vēlamo, iekšējās bailes nav jātur sevī, bet jāļauj tām izlauzties uz āru.
02.04.2013.

"Sēņotāji" – caur smiekliem uz pašatklāsmi 1

"Sēņotāji" – caur smiekliem uz pašatklāsmi Režisora Ivara Tontegodes jaunā spēlfilma “Sēņotāji” ir drosmīgs pieteikums komēdijas žanrā Latvijas kino. Filma ir stāsts par sievietes lomu vīriešu dzīvē, sarežģītām attiecībām un sevis atklāšanu.
13.03.2013.

"Grēcīgā kaislība" atklāj sievietes vistumšāko pusi

"Grēcīgā kaislība" atklāj sievietes vistumšāko pusi Erotiskais trilleris "Grēcīgā kaislība" atklāj sievietes tumšo pusi, kas filmā izrādās stiprāka par veselo saprātu. Filmā intriģējoši, gaumīgi un šausminoši par to, uz ko sievietes ir gatavas savu interešu un kaislību vadītas.
27.02.2013.

"Mammu, es Tevi mīlu" - pasaule bērna acīm

"Mammu, es Tevi mīlu" - pasaule bērna acīm Jāņa Norda spēlfilma "Mammu, es Tevi mīlu" ir dinamisks attiecību trilleris par trīspadsmit gadus vecu skolnieku Raimondu un viņa māti. Par to, kā emocionāli grūtās situācijās saglabāt pašcieņu un spēt rast pareizo izeju.
08.02.2013.

"Ārpus likuma" – patiess stāsts gangsteru gaumē

"Ārpus likuma" – patiess stāsts gangsteru gaumē Vesterns "Ārpus likuma" vēsta par vietējo leģendu – brāļiem Bondurāniem, kuri nodarbojas ar kandžas dzīšanu. Filma atklāj skarbo likuma pusi un asinssaišu spēcīgo nozīmi.
30.01.2013.

Filma "Hičkoks" – slavenā kinorežisora cīņa ar sevi 1

Filma "Hičkoks" – slavenā kinorežisora cīņa ar sevi Biogrāfiska drāma "Hičkoks" stāsta par slavenu kinorežisoru un pretrunīgu personību – Alfrēdu Hičkoku. Filma ļauj ieskatīties režisora uzņemtā trillera "Psiho" aizkulisēs un sajust šauro robežu, kas šķir fantāziju no realitātes.
23.01.2013.

"30 sitieni" – ceļš uz pašatklāsmi caur seksu

"30 sitieni" – ceļš uz pašatklāsmi caur seksu Režisora Aleksa Loida romantiskā komēdija "30 sitieni" atklāj kaislīgu pavedināšana mākslu, spēju ļauties spontānām idejām un dziļi harmonisku pašatklāsmi.
04.01.2013.

"Sinisters" – nervus kutinoša spriedze līdz filmas beigām

"Sinisters" – nervus kutinoša spriedze līdz filmas beigām Šausmu filma "Sinisters" piedāvā sekot līdzi baisa noslēpuma atklāšanai pusotras stundas garumā. Intriga, nervus kutinoša spriedze, negaidīti pavērsieni un pārsteidzošs atrisinājums, "Sinisters'' neļaus atslābt ne uz mirkli.
17.12.2012.

"Optimista stāsts" – būt dīvainam nozīmē būt normālam

"Optimista stāsts" – būt dīvainam nozīmē būt normālam Filma "Optimista stāsts" vēsta par cilvēku dzīves kritumiem un kāpumiem, par mūžīgo cerību un spēju atrast izeju no jebkuras situācijas. Daļēji tā ļauj mums pašiem paskatīties uz sevi no cita skata punkta.
13.12.2012.

"Siržu lauzējs" – kaislīgi un emocionāli par dzīves vērtībām 1

"Siržu lauzējs" – kaislīgi un emocionāli par dzīves vērtībām Filma "Siržu lauzējs" sola neaizmirstamas emocijas pusotras stundas garumā, lielisku aktierspēli un iespēju atslēgties no ikdienas, ļaujoties Džerada Batlera valdzinājumam.
30.11.2012.

"Sapņu komanda 1935" - stāsts par iekārtu, kāda valda arī šodien 5

"Sapņu komanda 1935" - stāsts par iekārtu, kāda valda arī šodien Producenta Andreja Ēķa un režisora Aigara Graubas spēlfilma "Sapņu komanda 1935" ieskatās 1935. gada notikumos, kad Ženēvā tika rīkots pirmais Eiropas čempionāts basketbolā. Šis gads ir liktenīgs Latvijas basketbola izlasei, kura ar apņēmīgo un jauno treneri Baumani izcīnija uzvaru, ierakstot savas valsts vārdu sporta vēsturē. No pirmā skata, liekas, filma būs par sportu, bet tas šajā stāstā nebūt nav galvenais. Filma runā par raksturu, gribasspēku un apņēmību kaut ko mainīt. "Šī filma nav tikai stāsts par basketbolu, tas ir stāsts par iekārtu, kāda valda arī šodien," komentē filmas galvenā varoņa atveidotājs Jānis Āmanis.
28.11.2012.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV