Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

„Sudmaliņas” svin pilngadību

Līga Pandalone, 05.03.2009. 15:20

Sestdien, 21. martā Valkas pilsētas kultūras nama folkloras deju kopa "Sudmaliņas" ar pasākumu „ Mēs dzīvojam Valkā un Valgā’’ atzīmēs 18 pastāvēšanas gadus.

Uz sarīkojumu "Sudmaliņas" aicinājušas draugus- folkloras kopas, no tuvienes un tālienes. Protams, ciemos tiek gaidīti arī skatītāji.
   
Pulksten 11.00 Pedeles upes krastā notiks Lielās dienas iedziedāšana un šūpošanās. Kā jau tas Lielajā dienā pieklājas, līdzi vajadzētu ņemt krāsainas olas.
    
Pulksten 14.00 Valgas (Igaunija) kultūras centrā sāksies folkloras festivāla "Baltika" ieskaņu koncerts. Piedalīsies folkloras kopas „Senleja’’ (Sigulda), „ Grodi” un „ Dandari’’ (Rīga), „Rota’’ ( Rencēni), „Cielavas’’ (Salacgrīva), „Putni’’ (Lēdurga), Cēsu dūdinieki un „ Ore”( Cēsis) un folkloras kopas no Valkas- „ Nāburgi ”, „Vainadziņš’’un, protams- „Sudmaliņas’’.

   
Atnāciet, priecāsimies par  pavasara atnākšanu un "Sudmaliņu" 18 gadiem kopā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV