Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pēdējo reizi tiks rādīta dzimtas drāma „Plašās pasaules krastā”

Liene Jakovļeva, 18.03.2009. 13:27

2. aprīlī Dailes teātra Mazajā zālē skatītājiem pēdējo reizi būs iespēja redzēt Saimona Stīvensa dzimtas drāmu „Plašās pasaules krastā”.

Izrādi režisors Kārlis Auškāps iestudēja savā 60. jubilejas gadā – tās pirmizrāde notika 2007. gada 28. oktobrī.

Saimona Stīvensa luga „Plašās pasaules krastā” 2006. gadā saņēma Lorensa Olivjē balvu kā labākā jaunradītā luga. Tas ir maiguma un sāpīga lirisma pārpilns stāsts par vienas ģimenes trīs paaudzēm nelielā mūslaiku pilsētiņā.

Iestudējumā režisors Kārlis Auškāps sadarbojās ar scenogrāfu Aigaru Ozoliņu, kostīmu mākslinieci Jurati Silakaktiņu un režisora asistentu un mūzikas režisoru Gundaru Cauku. Lugu no angļu valodas tulkoja Uģis Segliņš.

Izrādē spēlē aktieri Artis Robežnieks (Pīters Holmss), Vita Vārpiņa (Alise Holmsa), Pēteris Liepiņš (Čārlijs Holmss), Marīna Janaus (Elēna Holmsa), Intars Rešetins vai Gundars Silakaktiņš (Alekss Holmss, Pols Denzigers), Edgars Kaufelds (Kristofers Holmss, Taksists), Aija Dzērve vai Sarmīte Rubule (Sāra Bleka), Ivars Auziņš (Džons Robinsons) un Ieva Ertmane (Sūzana Reinoldsa).


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV