Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznākusi grāmata “Mūsu valdības labie darbi tautas labā”

easyget.lv, 18.03.2009. 19:59 | komentāri (2)

Šī gada martā saules gaismu ieraudzījusi unikāla grāmata Latvijā – līdz šim nepazīstama autora Arta Buša “Mūsu valdības labie darbi tautas labā”.
Iznākusi grāmata “Mūsu valdības labie darbi tautas labā”

Arta Buša pamatnodarbošanās ir celtniecība, bet paši ziniet, kā ar to lietu tagad Latvijā iet. Tā nu no gara laika sācis rakstīt grāmatu. “Pie baltas lapas apsēžos...”,- ko ta lai raksta? Tagad visiem interesē politika, tad nu jāķerās pie valdības ķidāšanas.

Mēģināju atcerēties kādu valdības darbu, kas pozitīvi skartu jebkuru valsts iedzīvotāju - pensionāru, skolnieku un viņa mammu, strādnieku un uzņēmēju. Nu tā arī sanāca “...kā pie baltas domas kapa.” Grāmata bez meliem, tikai balta patiesība kā pirmais sniegs, savā ziņā unikāla. Dažs labs deputāts nosmīn: “Nekas labs jau tur nevar būt.” Tā jau saka, ka suns zina, ko ēdis. Bet cits turās pretī, sak’, tā jau nav, ka nekas nav izdarīts. Nu, bet lasiet un spriediet paši. Izmantojiet piezīmēm atstāto vietu un varēsiet pirms vēlēšanām ielūkoties, kurš ko labu paveicis un cienīgs būt par “tautas kalpu”.

Meklējiet grāmatnīcās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV