Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Privātajā Latviešu Mākslas muzejā tiks atklāta Viktora Karnauha personālizstāde

PLMM, 24.03.2009. 21:04

Privātajā Latviešu muzejā no 26.marta līdz 11.aprīlim apskatāma Viktora Karnauha personālizstāde “Modernās impresijas”. Izstādes atklāšana notiks 26.martā, plkst. 18:00.

Viktors Karnauhs pieder pie vidējās paaudzes krievu māksliniekiem, kuri beiguši LMA un adaptējušies internacionālajā mākslas vidē, ienesot savos darbos latviskās mākslas iezīmes. Viktors Karnauhs ir piedalījies padomju mākslas izstādēs Maskavā, Kijevā, daudzās mākslas izstādēs Latvijā, Krievijā, Ukrainā, Bulgārijā, Zviedrijā, Vācijā, Japānā, Anglijā un Dānijā.

Izstādē ir apskatāmi mākslinieka pēdējos gados darinātie lielformāta darbi, kā arī vidēja un mazformāta darbi. Tā ir iecerēta kā mākslinieka tikšanās ar vietējo skatītāju auditoriju, dodot iespēju iepazīt pasaules un Eiropas mākslas modernās tendences. Viktora Karnauha darbi atrodami Nacionālajā Mākslas muzejā Ukrainā, Kultūras muzejā Novgorodā Krievijā, Krievijas Kultūras ministrijā, Latvijas Kultūras muzejā kā arī Krievijas un Latvijas mākslas fondos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV