Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Valkas pilsētas teātris aicina uz izrādi „Plaisa’’

Līga Pandalone, 30.03.2009. 09:40

Piektdien, 3.aprīlī, pulksten 19.00 Valkas pilsētas kultūras nama kamerzālē Valkas pilsētas teātris aicina uz izrādi „Plaisa’’.

Agitas Dragunas monodrāma ir par jauna vīrieša grēksūdzi sev un Dievam. Jauns cilvēks visu dzīvi atrodas savas mātes kontrolē. Pienāk brīdis, kad jaunais vīrietis satiek meiteni, kura nepatīk viņa mātei. Dēls paceļ roku pret māti, un tas ir grēks. Pēc notikušā viņš morāli tiesā sevi, ieslogot sevi iedomātā būrī un analizējot to, kas noticis. Viņa dvēselē atklājas aizvien vairāk plaisu. Viņš nonāk pie secinājuma, ka nabassaite nekad nav tikusi pārgriezta. Tagad, kad tas varētu tikt izdarīts un viņš varētu kļūt atbildīgs par sevi, viņu pārņem bailes un nedrošība, jo nav neviena, kas varētu palīdzēt.

Galvenajā lomā -  Aleksandrs Primaks. Izrādes režisors un. scenogrāfs ir Aivars Ikšelis. Iestudējums tapis ar Valsts Kultūrkapitāla fonda finansiālu atbalstu.

Šī būs atvadu izrāde, tāpēc īpaši aicināti tie, kuriem nav bijusi iespēja to noskatīties. Biļete maksās 2 latus. Biļešu iepriekšpārdošana katru darbadienu no plkst.9.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 19.00 pie dežuranta.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV