Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Dejo, kā to vēl neesi darījis nekad

Paula Ligere, 20.04.2009. 12:38 | komentāri (37)

Katra profesionāla dejotāja sapnis uzstāties uz pasaules mēroga skatuvēm, kā arī kādreiz atvērt pašam savu deju studiju, tāpēc pirms nedaudz vairāk, kā diviem gadiem astoņas drosmīgas meitenes (Baiba Klints, Elīna Šaca, Agnese Roze, Sallija Lūse, Marta Lobānova, Marika Jasa(Miss Jazz), Liene Bukbārde, Inuta Prāve) uzdrošinājās realizēt savu dejotāju sapni, viņas atvēra deju studiju „Soul Sisters Dance Studio”, kas turpmāk būs pazīstama kā „MOST WANTED” deju studija.
Dejo, kā to vēl neesi darījis nekad

Deju studijas dibinātājas ir tik saliedētas savos mērķos un uzskatos, ka nereti cilvēki no malas atzīmē īpašo ģimeniskuma atmosfēru šīs komandas starpā un visnotaļ likumsakarīgi ir tas, ka vienotība un kopīgais cīņas spars ir palīdzējis sasniegt vērā ņemamus panākumus dažādu mērogu konkursos. Tā palīdzējusi arī sasniegt neskaitāmas 1.vietas Latvijas sacensībās, kā arī iegūt 11.vietu Pasaules čempionātā Vācijā (Hip-Hop World Championship 2006), kas ir augstākais sasniegums līdz šim tieši no Latvijas deju grupām.

„Soul Sisters Dance Studio” turpmāk būs pazīstama kā „MOST WANTED” deju studija, jo apņēmīgo un aktīvo dvēseļu māsu komandu ir papildinājuši puiši. Turklāt jau 7 mēnešus deju studija atrodas jaunās telpās, kas noteikti patiks arī dejot gribētājiem.

Deju studijas vadītājām bieži tiek norādīts uz viņu jaunību kā trūkumu, tomēr meitenes uzskata, ka jaunība ir viņu lielākais trumpis, jo tas dod sparu piepildīt vispārdrošākos mērķus un ambīcijas, turklāt jaunībā ir vieglāk un jautrāk veidot jaunas, aktīvas sadarbības. „MOST WANTED” deju studijas draugu kontā ir daudzas citas veiksmīgas deju studijas, kā arī pasaules mēroga horeogrāfi, piemēram, D-Lux (Estonia), Semiir (World champions), Flawless (World champions), kā arī izveidojusies ilglaicīga sadarbība ar Jay (Jernej Šerjak), kas ir „Jay dance Studio” izveidotājs, Mariah Carey dejotājs (Slovenia), notiek sadarbība arī ar Niako&Salas (France), Mamson (France), Armel (Belgium) u.c.

Deju studija „MOST WANTED” ir ļoti ieinteresēti sadarboties arī ar deju nesaistītiem jaunajiem māksliniekiem, piemēram, jauna un interesanta sadarbība izveidojās ar jaunajiem filmu veidotājiem no Baltijas Filmu un Mediju skolas, kur 2009. gada marta nogalē tika filmētas epizodes jaunajai īsfilmai „Čells” (Galvenajās lomās „Melo-M” čellists Valters Pūce, deju studijas „Dzirnas” dejotāja Liene Sebre, filmas režisore/producente Paula Ligere). Drīzumā tiek plānota arī aktiermeistarības meistarklase.

Deju studija „MOST WANTED” ir ieinteresēta attīstīties dažādos virzienos, kā arī atbalstīt citus jaunos censoņus, sadarbojoties daudzpusīgos un attīstošos projektos.

Informācija par deju studiju „MOST WANTED” ir atrodama mājaslapā www.soulsisters.lv, pieteikšanās meistarklasēm, idejas, ierosinājumi un jebkādi citi jautājumi: soulsisters@inbox.lv (tel.nr. 26171169).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV