Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Sākas pieteikšanās breika deju sacensībām "Reebok Summer Battles ‘09"

Madara Āboltiņa, 14.07.2009. 11:59

18.jūlijā Dzintaru pludmalē norisināsies breika deju sacensības Reebok Summer Battles ‘09. Dalību sacensību žūrijā apstiprinājis arī Spānijas breika dejotājs Xak no pasaulē atpazīstamākās breika deju grupas Arcopom.
Sākas pieteikšanās breika deju sacensībām "Reebok Summer Battles ‘09"

Reebok Summer Battles norisināsies jau otro gadu pēc kārtas, taču šogad pirmo reizi šāda mēroga sacensības norisināsies ārpus telpām – uz speciāli būvētas skatuves, pašā jūras krastā. Sacensībās plāno piedalīties vairāk kā 60 dejotāju, kas trīs stundu garumā mērosies spēkiem un pārsteigs ar neredzētiem breika trikiem.

"Šī ir lieliska iespēja Latvijas breika dejotājiem iesildīties rudenī gaidāmajām Reebok Concrete Battles ’09 sacensībām Rīgā, kurās dejotāji uz ielas asfalta rādīs trikus no Ņujorkas breika deju kultūras pirmssākumiem astoņdesmitajos gados. Nākamajā pavasarī paredzētas arī Challenge 2010 sacensības, kurās piedalīsies dejotāji no vairāk kā 15 pasaules valstīm," stāsta Dance and Entertainment Agency PMP valdes priekšsēdētājs un Reebok Summer Battles organizators Deniss Tumakovs.

Reģistrēties dalībai Reebok Summer Battles var līdz 18. jūlijam, piesakoties pa e-pastu skefolt@inbox.lv vai tālruni 296.... Papildu informācija atrodama mājas lapās www.dejas.lv vai www.jamstyle.lv.

Reebok Summer Battles atbalsta Reebok, enerģijas dzēriens DrinkMe un VivaLaSalsa.

Reebok International Ltd., kuras galvenā pārvalde atrodas Masačūsetsā, ASV, ir pasaules mēroga kompānija sporta un fitnesa tērpu, ikdienas apģērbu, apavu un aksesuāru dizaina, tirdzniecības un izplatīšanas jomā. Reebok International Ltd. pārstāv dažādus zīmola produktus, piemēram, Reebok – CCM Hockey un Sports Licensed Division.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV