Pirmdiena, 03.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Ineta, Inta, Intra;

KOTLEŠU LIETUS pirmajā vietā

kinokino.lv, 29.09.2009. 13:42

Laika apstākļi ASV jau otro nedēļu ir nemainīgi - joprojām līst kotlešu lietus! Precizējums – kinoteātros, jo animācijas filma MĀKOŅAINS, GAIDĀMS KOTLEŠU LIETUS jau otro nedēļu ir skatītāka filma. Neviena no nedēļas jaunpienācējām, ne Brūsa Villisa SUROGĀTI, ne jaunie talanti no ZVAIGŽŅU SKOLAS neapbūra skatītājus tik ļoti, lai spētu no topa virsotnes gāzt Sony Animation jauno veikumu, kurš tiek demonstrēts gan „parastajā”, gan 3D versijā.
KOTLEŠU LIETUS pirmajā vietā

Animācijas filmiņu par zinātnieku, kura izgudrotā mašīna lietu, sniegu, krusu pārvērš kotletēs, burgeros un konfektēs, iekasējusi 24,6 miljonus dolāru, kas ir tikai par 19% mazāk par pirmo nedēļas nogali. Filma turas labi. Kopā 10 dienās šīs filmas ienākumi ir 60 miljoni.

Fantastikas trilleris SUROGĀTI ar Brūsu Villisu titullomā ierindojies otrajā vietā ar 15 miljonu kasi, kas nav spožs rezultāts. Filma ZVAIGŽŅU SKOLA ar;i nevar lepoties ar spožiem rādītājiem žanra filmu vidū, jo vairāk nekā 3000 kinoteātros nopelnījusi vien 10 miljonus.

TOP10 ierindojusies vēl viens jaunums – zinātniskās fantastikas šausmu filma PANDORUM, kura ar 4,4 miljoniem ir sestajā vietā. Šī filma uz Latvijas ekrāniem nonāks nākamnedēļ.

Kopumā kases ienākumi ASV, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļas nogali, ir kritušies par 7%. 

Materiāls publicēts sadarbībā ar kinokino.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV