Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Klubs ”Indigo” aicina uz izrādi “Mēs esam dzīvi!”

Dmitry Odinoky, 29.09.2009. 15:54

18. oktobrī plkst. 18:00 klubs “Indigo” piedāva noskatīties teātra “Bisenso” jauno izrādi ar nosaukumu “Mēs esam dzīvi!”. Izrādes žanrs – sociāli-dramatiskais, ietverot piecas miniatūras no mūsdienu Latvijas dzejnieka Vadima Mikileviča.
Klubs ”Indigo” aicina uz izrādi “Mēs esam dzīvi!”

Nāve, lietus, asaras, atmiņas – jūtas nav ierobežotas tikai ar mīlestību. Izrāde ir par katru no mums. Par mūsu pilsētu, kas ir daļa no mums. Varbūt pilsētas sienas palika pelēkas, ceļa sastrēgumi palika mūžīgi, un bērnu laukums pagalmā tagad ir maksas autostāvvieta. Bet galu galā šī pilsēta ir mūsu dzimtā pilsēta, un tajā kaut kur dzīvo cilvēki, kas priecājās par katru dzīves momentu. Sabiedrība tos noraida, jo viņi nekad nevarēja dzīvot kā citi, dzert kā citi, smēķēt kā daudzi, skūpstīties pēc instrukcijas un skatīties uz pasauli ar skumjām, kā visumam, labsirdīgām acīm. Tie mēģina pierādīt, ka viņu iekšējā pasaule ir īsta, un viss, kas atdala viņus no sabiedrības – mazliet fantāzijas.

Kāds diezgan jauki pavadīja laiku, kad radīja Homo Sapiens.

Ieejas maksa: 2 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV