Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

„Agrā rūsa” aicina uz sadancošanās koncertu „Mēs trīs - jūs trīs”

Līga Tarbuna, 07.10.2009. 17:06 | komentāri (1)

24.oktobrī plkst.17.00 Valmieras Kultūras centrā notiks vidējās paaudzes deju kolektīva „Agrā rūsa” organizēts sadancošanās koncerts „Mēs trīs – jūs trīs”. Koncertā piedalīsies seši deju kolektīvi – trīs no Valmieras pilsētas un Burtnieku novada, bet pārējie –no citām Latvijas pilsētām un novadiem.
„Agrā rūsa” aicina uz sadancošanās koncertu „Mēs trīs - jūs trīs”

Kolektīva „Agrā rūsa” vadītāja Dzintra Leimane informē, ka koncertā piedalīsies vidējās paaudzes deju kolektīvs „Agrā rūsa”, TDA „Gauja” vidējās paaudzes kolektīvs un „Sadancis” no Burtnieku novada, kā arī trīs vidējās paaudzes deju vieskolektīvi - „Jampadracis” no Limbažiem, „Vektors” no Rīgas un „Mārupieši” no Mārupes. Katrs kolektīvs izdejos vairākas dejas. Tāpat koncertā ar skanīgiem un muzikāliem sveicieniem piedalīsies kamerkoris „Kaķi”, klātesošie varēs vērot arī „Agrās rūsas” un „Kaķu” kopdarbu.

Dzintra Leimane skaidro, ka šādus koncertus iecerēts organizēt arī turpmāk, ik gadu uzaicinot piedalīties citus deju kolektīvus.

Koncerta norisi finansiāli atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība. 

Foto: Aleksejs Koziņecs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV