Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pēdējo reizi Leļļu teātrī demonstrēs izrādi "7 dienas. Genesis"

Latvijas Jaunā teātra institūts, 05.11.2009. 17:57 | komentāri (1)

8. novembrī plkst. 11.00 Latvijas Leļļu teātrī rādīs Santas Didžus diplomdarba izrāde „7 dienas. Genesis”, kas 2008.gadā ar panākumiem piedalījās Leļļu un objektu teātra festivālā "Homo Novus" un šinī sezonā nominēta Spēlmaņu nakts balvai kā gada izrāde bērniem un jauniešiem.
Pēdējo reizi Leļļu teātrī demonstrēs izrādi "7 dienas. Genesis"

Šī ir ļoti neparasta izrāde, kurā pasaules radīšanas stāstu izstāsta Kaspara Znotiņa balss un Kristapa Pētersona mūzika, bet uzzīmē smalka gaismu un ēnu saspēle uz balta, apaļa ekrāna. Pieci Leļļu teātra aktieri ar rokām, kājām, galvām, pirkstiem un matiem uzbur ainas, kurās Dievs rada augus, zivis, dzīvniekus un, visbeidzot, cilvēku. Izrāde paredzēta gan pieaugušajiem, gan bērniem – savu skatītāju tā ieved pirmatnējās skaidrības atmosfērā, kas atbruņo un aizkustina ar savu vienkāršību.

Šai izrādei arī īpašā cena – 4Ls. Biļetes var iegādāties visās Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās, Latvijas Leļļu teātra kasē, kā arī Biļešu Paradīzes kasēs un internetā.

Foto: Anrijs Požarskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV