Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Liepājas latviešu biedrības namā gaidāma svētku balle “Mirkļa pieskāriens”

Madara Pūķe, 11.11.2009. 15:17

Valsts svētku nedēļas izskaņā - piektdienā,  20. novembrī plkst. 20.00, Liepājas latviešu biedrības namā svētku balle “Mirkļa pieskāriens”. Svētku noskaņu palīdzēs uzburt grupa no gleznainās Smiltenes “Sestā Jūdze”.
Liepājas latviešu biedrības namā gaidāma svētku balle “Mirkļa pieskāriens”

Grupas “Sestā Jūdze” repertuārā ir nekaitāmas pazīstamas melodijas, kuru ritmos ik viens varēs rast deju soli. Vairākas no grupas dziesmām ieguvušas godalgoto 1. vietu gan Latvijas mūzikas gada balvā, gan kantrī mūzikas festivālā Bauskā, gan Latvijas kantrimūzikas asociācijas Grand Prix balvu. Nenoliedzami grupa “Sestā Jūdze” ir skatītāju un klausītāju mīluļi, par ko lieciena gods saņemt skatītāju simpātiju balvas minētajos festivālos.

Grupa dibināta 2001. gadā, pēc grupas “Kaimiņi” darbības izbeigšanas. Šobrīd grupā spēlē pieci talantīgi kantri mūzikas izpildītāji - Agris Gedrovičs, Gatis Leitis, Aldis Strazdiņš, Modris Miķelsons un Jānis Misiņš.  Tā kā grupas kopā pulcēšanās vieta ir Bilska, kas atrodas sešas jūdzes no Smiltenes, tad šim attālumam par godu arī radās grupas nosaukums - “Sestā jūdze”. Grupa 2008. gadā sadarbībā ar kompāniju “Mikrofona ieraksti” izdeva albumu “Kalendārs”, šobrīd grupa aktīvi strādā ierakstu studijā, ierakstot jaunas dziesmas savam nākamajam albumam. Jaunais albums solās būt kaut kas pavisam negaidīts, ne tik vien grupas līdzjutējiem, bet arī pašiem mūziķiem.

Tiksimies svētku ballē pozitīvu noskaņu starojumā!

Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervācija LLBN kasē, tālr. 63423829. Biļešu cena Ls 4,-
   
Papildus informācija: www.biedribasnams.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV