Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Skolēniem un pensionāriem teātra izrāde par puscenu

Mārtiņš Sīlis, 12.11.2009. 11:58

Radošā apvienība „Meistaru Teātris” piedāvā lielisku iespēju skolēniem un pensionāriem iegādāties biļetes uz F.Vebēra komēdiju „Vakariņas ar muļķi” par puscenu uzrādot skolēnu un pensionāru apliecības. Izrādi Liepājā vārēs noskatīties sestdien, 14.novembrī plkst. 18.00 Liepājas Olimpiskajā centrā Rožu zālē.
Skolēniem un pensionāriem teātra izrāde par puscenu

Izrāde ir unikāla ar to, ka tajā spēlē tikai viens profesionāls aktieris – Dainis Gaidelis, kurš atveido Fransuā Piņjonu (muļķi) . Pārējās lomas atveido populāri mediju cilvēki - Dainis Haralds Burkovskis (LR1 raidījuma “ Kā labāk dzīvot?” un LNT raidījuma “TOP 10” vadītājs), Jana Kalniņa („Brīnumzemes šova“ un TV3 seja), Raimonds Bergmanis (spēkavīrs un LNT šovu vadītājs), Guntis Veits (mūziķis), Agnese Linka (LR1 raidījuma “ Dzīves ritmi mūzikā” vadītāja), bet izrādes režisors ir Juris Rijnieks, kurš lepojas ar lielu pieredzi radošu projektu un izrāžu  veidošanā un organizēšanā, kā arī ir vairāku „Spēlmaņu nakts” teātra balvu ieguvējs.

Lugas galvenais varonis Pjērs Brošāns (Haralds Burkovskis) ir nedaudz snobisks izdevējs, kurš izklaidējas kopā ar sev līdzīgiem domubiedriem iknedēļas vakariņās, kuru galvenais nosacījums ir - katram jāpaņem līdzi kāds vientiesis - muļķis. Saprotams, ka muļķis nezina, ka šajās vakariņās viņš ir galvenais izsmiekla objekts. Ierasto notikumu gaitu izjauc radikulīta lēkme, kuras dēļ galvenais varonis ir spiests palikt mājās, turklāt kopā ar savu muļķi Piņonu (Dainis Gaidelis). Tālākie notikumi attīstās ģeometriskajā progresijā – jo vairāk muļķis palīdz, jo nelabojamāka kļūst situācija – un gala rezultātā tā izvēršas par katastrofu – pazaudēta sieva (Agnese Linka), ārprātīga mīļākā (Jana Kalniņa), nodokļu inspektora vizīte mājās (Guntis Veits).

Biļetes uz komēdiju „Vakariņas ar muļķi“ iespējams iegādāties visās Biļešu paradīzes kasēs, internetā (www.bilesuparadize.lv), kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā. Biļešu cenas sākot no 5 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV