Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīdzenes iela pārtaps „Grāmatu ielā”

Elija Krauze, 20.11.2009. 10:14

No 20. līdz 21. novembrim GALERIJĀ CENTRS uz Rīdzenes ielas notiks Latvijas Grāmatnieku ģildes rīkota Ziemassvētku ieskaņas akcija „Grāmatu iela”. Divu dienu garumā apmeklētājiem būs iespēja gan iegādāties grāmatas par izdevīgām cenām, gan sastapt Latvijā iemīļotus rakstniekus un citas personības.

Grāmatu iela izveidota apvienojoties vairākiem grāmatizdevējiem, ar mērķi radīt īpašus svētkus visiem tiem, kas lasa, raksta, izdod un mīl grāmatas. Divu dienu garumā apmeklētājiem tiks piedāvāts bagātīgs grāmatu klāsts – daiļliteratūra, nozaru literatūra, ceļveži, vārdnīcas, bērnu grāmatas, mācību grāmatas u.c.

„Mums nemanot, tomēr straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētku laiks, kad vēlēsimies savus tuvākos vai arī paši sevi iepriecināt ar kādu jauku un noderīgu dāvanu. Grāmatu tirdziņā ikvienam būs iespēja vēl pirms lielā Ziemassvētku iepirkšanās drudža par lieliskām cenām atrasta dāvanas mīļajiem, jo laba grāmata priecē kā bērnus, tā pieaugušos”, stāsta Zita Siliņa, tirdzniecības centra GALERIJA CENTRS direktore.

Tāpat katru dienu „Grāmatu ielas” apmeklētājiem būs iespēja klātienē sastapt interesantas personības un uzdot sev interesējošus jautājumus vai palūgt autogrāfus. 20. novembrī plkst. 12:00 – 13:00 Rīdzenes ielā viesosies publicists Ēriks Hānbergs, kurš līdzi būs paņēmis kādu humora pilnu stāstu, bet plkst. 15:00 – 16:00 ikviens varēs sastapt etiķetes speciālisti Aiju Strautmani, kura sniegs etiķetes un stila konsultācijas. 21. novembrī plkst. 13:00 – 14:00 žurnāliste Monika Zīle dalīsies zināšanās zīlēšanas mākslā, no 15:00 līdz 16:00 dziednieks Jānis Arvīds Plaudis pēc rokraksta noteiks cilvēka rakstura īpašības. 

Tāpat abu dienu garumā ko interesantu atradīs arī jaunākie grāmatu lasītāji, jo arī bērniem būs sarūpētas dažādas interesantas aktivitātes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV