Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pašmāju komikss bērnu namos par brīvu

Aivars Līpenītis, 20.11.2009. 10:31

Internetā lasāmā komiksa par muzikālajiem draugiem Prātīgajiem veidotāji vēlas dot iespēju par brīvu lasīt komiksu bērnu namos un daudzbērnu ģimenēs. Aicināti pieteikties pārstāvji.
Pašmāju komikss bērnu namos par brīvu

Galerijas:

Novembra sākumā interneta resursā www.Pratigie.lv tika publicēts pašmāju autoru un veidotāju jautrs un aizraujošs ikmēneša izdevums – komikss, kur galvenie varoņi ir 4 draugi Prātīgie un cūka Svinārs. Par komiksu radusies ievērojama interese, tomēr tā veidotāji saprot, ka ne visiem ir pieejama sākotnēji prasītā maksa par piekļūšanu izdevumam. Tādēļ šī maksa samazināta no 50 uz 35 santīmiem, turklāt pastāvīgajiem abonentiem tā ir vēl zemāka, un ik dienu uz 15 minūtēm izdevums ir pieejams pilnībā par brīvu.

Komiksa veidotāji vēlas Prātīgo piedzīvojumus padarīt pieejamus tiem, kas dažādu iemeslu dēļ nevar atļauties maksāt par to, tādēļ aicina bērnu namus un daudzbērnu ģimenes sazināties pa e-pastu ne@pratigie.lv, lai saņemtu bezmaksas abonementu. „Mēs – izdevuma veidotāji – vēlamies iepriecināt cilvēkus. Šobrīd, kad notiek tik daudz drūmu atgadījumu un arī laika apstākļi ir samērā pelēcīgi, ar krāsaino komiksu, kurš ne par mata tiesu neatpaliek no visiem zināmajiem drukātajiem ārzemju komiksiem, esam nolēmuši izkrāsot ikviena lasītāja ikdienu, liekot uz brīdi aizmirst visas rūpes un pasmaidīt,” tā komiksa idejas autors Aivars Līpenītis, piebilstot, ka diemžēl nav iespējams izdevumu padarīt pieejamu bez maksas visiem, jo tādējādi ciestu kvalitāte. Iespēju robežās netiks atteikts arī citiem interesentiem, kas, pamatojot iemeslu, prasīs pēc bezmaksas abonementa.

Pratigie.lv lasāmais komikss tiks atjaunots reizi mēnesī, ik reizi vairākos desmitos lapu izstāstot aizraujošu stāstu no komiksa personāžu piedzīvojumiem. Pratigie.lv idejas autors ir Aivars Līpenītis – radošās aģentūras Magic Factory of Idea Branding radošais direktors, mākslinieks – Aivars Baranovs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV