Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Deju klubs „Extra” aicina uz jubilejas koncerta uzvedumu

Rita Bruže, 25.11.2009. 17:47

Sestdien, 12. decembrī, pl. 18.00, Liepājas Olimpiskā centra „Rožu zālē” varēsiet vērot deju kluba „Extra” piecu gadu jubilejas koncertu „Reiz dzīvoja...un dzīvo!” Liepājā šāds deju kluba „Extras” koncerts gan notiks pirmo reizi, bet jau trīs gadus klubs organizē mūsdienu dejas sacensības „Liepājs kauss.”
Deju klubs „Extra” aicina uz jubilejas koncerta uzvedumu

Šogad aprit pieci gadi sporta deju klubam „Extra,” kopš tā vadītāja un galvenais horeogrāfs ir Dina Pauzere. Šo sezonu deju klubā aktīvi darbojas nepilni 100 dejotāji vecumā no 3-25 gadu vecumam. Koncerta unikalitāte slēpjas iespējā redzēt labākās horeogrāfijas un visas deju grupas īpašā stāstā, kurš savienos visu grupu sniegumu koncerta uzvedumā.

Stāsts šoreiz izteikti aktuāls par to, kas notiek sabiedrībā. Darbība risinās karaļvalstī, kurā karalis pieņēmis pavisam greizu „Zelta likumu.” Pirmā, kas to pamana ir karaļa mazmeita ar savu draugu „ākstu.” Tad nu abi draugi pēta sabiedrības slāņošanos, meklē palīdzību, kā arī mēģina atrisināt samilzušo problēmu, līdz nonāk pavisam pie vienkāršas atskārsmes...Skatītājus priecēs gan jau zināmas horeogrāfijas, kā arī pavisam vēl neredzēti un jauni deju stāsti.

Kā kluba dejotāji pārsvarā paši saka, ka pamatā uzstāšanās notiek dažādos čempionātos un sacensībās, kas norisinās pa visu Latviju, tad tuvākie radi un draugi tā īsti nemaz nezina, kas ir mūsdienu deja un cik daudz darba jāiegulda, lai radītu un iestudētu teicamu horeogrāfiju. Pieci gadi ir iemesls, lai pulcētu kopā dejotāju radus un draugus, līdzjutējus, bijušos un topošos dejotājus. Uz koncertu ir aicināts ikviens liepājnieks, kas pirms Ziemassvētku noskaņās vēlas redzēt skaistu un ritmisku stāstu.

Šogad vēl mūsu kluba mērķi ir labi startēt Pasaules čempionātā šovdejās, kas norisināsies Vācijā novembra beigās, uz kuru starta biļeti izcīnīja vecāko dejotāju grupa Glory feat. Extazi, pavasarī jau ceturto reizi organizēt mūsdienu deju sacensības „Liepājas kauss 2010,” kas kļuvis par tradicionālu notikumu Liepājas kultūrizglītības un sporta nozarē.

Koncerta uzveduma režisore – Latvijas Kultūras koledžas diplomande Rita Bruže, koncerta vadītāji: Uģis Točs un Rita Bruže, horeogrāfija: Dina Pauzere. Uz skatuves kāps deju grupas: Glory, Extazi, Voodoo, mazie Extrieši, juniori Voodoo.

Koncerta uzvedumu atbalsta: A/S Liepājas papīrs, Liepājas Olimpiskais centrs, Liepājas teātris, ziedu salons „Pīnija,” „4dance” interneta veikals.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV