Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Iznācis komiksa „Prātīgie” decembra numurs

Aivars Līpenītis, 01.12.2009. 16:31

Internetā lasāmā pašmāju komiksa „Prātīgie” veidotāji lasītājiem nodod decembra numuru, savukārt pirmais – novembra izdevums lasāms par brīvu. Lasītājus priecēs muzikālo draugu Prātīgo piedzīvojumi ziemā.
Iznācis komiksa „Prātīgie” decembra numurs

Decembrī Prātīgie dodas uz koncertu, un ceļā sastopas ar šķēršļiem, kas piedien īstai ziemai. Lietā tiek likti prātīgi un atraktīvi risinājumi. Līdz ar decembra numura publicēšanu aizraujošais stāsts par Prātīgajiem un cūku Svināru lasāms bez maksas – pirmo – novembra numuru var aplūkot ikviens interesents, lai saprastu, vai turpmāk vēlas sekot atraktīvo draugu piedzīvojumiem.

Komiksa veidotāji aicina uz sadarbību dažādu interneta resursu īpašniekus un vadītājus, piedāvājot partneru programmu, kuras dalībniekiem, izvietojot savā mājas lapā vai portālā informāciju vai reklāmu par Prātīgajiem, būs iespēja nopelnīt. Vairāk informācijas www.Pratigie.lv.

Tāpat līdz pat gada beigām norisinās konkurss „Neprātīgi par Prātīgajiem”, kura laikā dalībniekiem konkursa lapā www.ne.pratigie.lv jāievieto foto vai video ar aprakstu, kur redzams atraktīvs veids, kā citiem tiek pavēstīts par Prātīgajiem. Aizraujošākā darba autoram – lēciens ar gumiju vai lidojums vertikālajā gaisa tunelī, pēc izvēles.

Neprātīgi aizraujošais stāsts par Prātīgajiem un cūku Svināru lasāms interneta vietnē www.Pratigie.lv, piekļūšana jaunajam numuram maksā 35 santīmus. Komikss tiek atjaunots reizi mēnesī, iznākot mēneša sākumā. Izdevuma mākslinieks ir karikatūrists Aivars Baranovs, idejas un scenārija autors - Aivars Līpenītis (aģentūras „Magic Factory of Idea Branding” radošais direktors).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV