Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Klauni no Losandželosas Šovā visai ģimenei

Diāna Jēkabsone, 01.12.2009. 16:50

4.decembrī plkst. 19.00 un 6. decembrī plkst.14.00 un 18.00 Rīgas Kongresu namā ar šova programmu «Aga-Boom» viesosies klauni no Losandželosas.

Balstīts uz ākstīšanās universālo valodu, «Aga-Boom» ar savu farsa mākslu, ekscentriskās komēdijas humoru lauž valodas un kultūras barjeras un raisa apbrīnojamu bērnības satraukumu. «Aga-Boom» iesaista skatītājus draiskās darbībās un ar satraucošu absurdu un nevaldāmiem smiekliem pārnes viņus aiz greizā spoguļa.

«Aga-Boom» šovs – tas ir trakojošs prieks. Pie tam līdz ekstāzei auditoriju noved ne tik daudz pašu mākslinieku joki, cik runas un ķermeņa organiska humora kombinācija (šeit ir daudz akrobātikas un plastikas), kā arī vesels palīgmateriālu arsenāls, ar kuru palīdzību šovs izskatās patiešām aizraujošs un smieklīgs.

Šeit jums būs gan lielas tualetes papīra kaudzes, kas negaidīti pārvērtīsies upēs, gan piepūsti milzīgi baloni, kas lidos pa visu zāli.

«Aga-Boom» - patiesībā ir vārds «bumaga» (papīrs) no otras puses, un visus šos klaunu trikus un jokus, un priekšnesumus, kuri ceļo pa visu pasauli, ir izdomājis Dmitrijs Bogatirjovs – ukraiņu klauns, kurš deviņdesmitajos gados sāka strādāt kopā ar cirku „Du Soleil”. Šobrīd Bogatirjovu uzskata par vienu no vadošajiem klauniem pasaulē.

«Aga-Boom» šovs zināmā veidā ir Bogatirjova un viņa sievas Irinas, kura ir Buma lomas atveidotāja, ģimenes šovs. Viņu desmitgadīgais dēls Antons ir Mini-Bums, kurš šovā parādās ne visai bieži. Savukārt savienojošās svītriņas starp Aga un Boom lomu atveido Maskavas cirka mākslinieks Valērijs Slemzins.

Šis šovs ir bijis nominēts uz „Ovation Award” kā labākais ceļojošais šovs, līdz ar The Producers, 42nd Street, Liliju Tomlinu un Elanu Sriču, ar panākumiem «Aga-Boom» ir uzstājušies Brodvejā, Lasvegasā, Sanfrancisko, Bostonā un Losandželosā. Viņu uzstāšanos ir augstu novērtējuši  kritiķi visā Amerikā.

Šovs sajūsmināja skatītajus visā pasaulē, to noskatījās varāk kā 300 000 skatītāju Japānā, Meksikā, Korejā, Singapurā, Apvienotajos Arābu Emirātos...

Šīs 75 minūšu garš ģimenes jautrības sprādziens  nes sevī enerģijas lādiņu gan pieaugušajiem, gan bērniem. Nekā tāmlīdzīga Jūs pirms tam neesat redzējuši!

www.agaboom.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV