Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Biedrības nams aicina mazos liepājniekus uz tikšanos ar Ziemassvētku vecīti

Madara Pūķe, 07.12.2009. 09:42

Reizē ar pilsētas ietērpšanos Ziemassvētku rotās, arī Liepājas Latviešu biedrības nama darbinieki sarūpējuši bērniem skaistas eglītes, kas atvestas no meža, izpušķotas, tagad grezno biedrības nama zāles. Dāvināšanas laiks ir klāt un šobrīd lieli un mazi aktieri rosās mēģinājumos, lai taptu muzikāla pasaka bērniem “Rūķīšu brīnumsapnis” .
Biedrības nams aicina mazos liepājniekus uz tikšanos ar Ziemassvētku vecīti

Vokālās studijas “Allegria” vadītājas Irēnas Karpas vadībā top muzikālās pasakas “Rūķīšu brīnumsapnis” skatuviskais ietērps. Pasakas autore ir pati studijas vadītāja, bet uz skatuves lielu un mazu rūķu, laumiņu un raganiņu lomās iejutīsies vokālās studijas muzikālie audzēkņi, izspēlējot meža brīnumainos piedzīvojumus. Muzikālajā izrādē cauri sižetam vīsies tik iemīļotās Ziemassvētku melodijas, kuru autori ir Džeimss Pjērponts, Ernsts Anšucs, Francis Grūbers un Jozefs Mors.

Liepājas latviešu biedrības nams ir aicinājis Liepājas uzņēmumus un iestādes 19. un 21. decembrī iepriecināt savu darbinieku atvases ar muzikālo izrādi, pēc kuras sekos jautras rotaļas kopā ar Ziemassvētku vecīti un viņa palīgiem – rūķiem. Aktīvo rotaļu noslēgumā Ziemassvētku vecītis atvērs dāvanu maisu un ielīksmos bērnus.

Dāvāsim prieku viens otram un noticēsim brīnumam!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV