Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

“Dirty Deal Teatro” janvārī gaidāmas divas pirmizrādes

Krista Jansone, 08.12.2009. 13:54

„Dirty Deal Teatro” šobrīd tiek gatavotas divas jaunas izrādes- radošās apvienības „Umka.lv” pagājušās sezonas superhīta “Vectēva vakars” otrā daļa  „Vectēvs. Neapgraizīts.” un jaunā, daudzsološā režisora Vladislava Nastavševa izrāde “Mitjas mīlestība”.
“Dirty Deal Teatro” janvārī gaidāmas divas pirmizrādes

Janvāra vidū gaidāms, iespējams, šosezon visgaidītākais notikums Latvijas teātra dzīvē - radošās apvienības „Umka.lv” šova „Vectēva vakars” otrā daļa. “Vectēva vakara” pirmā daļa tapa kā ironiska parodija par šobrīd sabiedrībā tik populārajiem dažāda tipa šoviem. Skatītāji iepazina tādus talantus kā – Sunīti, kurš iemācījies no galvas visus 2009. gada mēnešus, Mobilo Lāci un Aitiņu, kuru gandrīz nekas nevar izsist no garīgā līdzsvara.

Katram sevi cienošam šovam taču ir vismaz divas daļas, vai ne?! Pagājušās sezonas panākumu un jaunas misijas apziņas spārnoti umkas puiši  aktīvi spēlējas ar lellēm un gatavojas izrādei „Vectēvs. Neapgraizīts”.

Janvāra beigās repertuāru bagātināt sola Londonā un Sanktpēterburgā teātra režiju apguvušais režisors Vladislavs Nastavševs, kura kontā jau ir iestudētas izrādes “Cochrane Theatre” (Londonā) un “Belvoir Theatre” (Sidnejā).

“Dirty Deal Teatro” viņš debitēs ar savdabīgu I. Buņina darba „Mitjas mīlestība” versiju, kura skatītājus sola pārsteigt ar neparastiem scenogrāfiskiem risinājumiem. Aktieru ansamblis „Dirty Deal Teatro” skatītājiem jau pazīstams- izrādē „Klusā daba” iemīlētais „skatuves pāris” -Inese Pudža un Jurijs Djakonovs.

Janvāra repertuārā tiks iekļauta arī orģināldramaturģilas izrāde „Klusā daba” (rež. Elmārs Seņkovs) kā arī „Umka.lv” un grupas „Gaujarts” kopprojekts - muzikāla leļļu-objektu izrāde „Par vienu vīru..”

Papildus informācija:
www.dirtydeal.lv
www.umka.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV