Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Komentāri rakstam: Jau septīto reizi Latvijas Mākslas akadēmijā norisināsies JARMARKA

jaunākie lejā

dz 16.12.2009. 22:23

Arī šogad Daugavas sporta namā invalīdi Ziemassvētku tirdziņā pārdod savus rokdarbus, darinājumus, meistarojumus.

Tirdziņš darbojas katru dienu no plkst. 10 līdz 18.00-19.00, atkarībā no tā, vai ir kāds atnācis un tirgotājus atradis. Un tā darbosies līdz 23.decembrim.

Invalīdu darinājumus var iegādāties Daugavas sporta nama 2.stāvā. Te atrodami tamborējumi, adījumi, pinumi, ādas siksnas, zeķes, skaistas šalles, filigrāni tamborētas jaciņas, topiņi, adītas bērnu un pieaugušo zeķītes, tamborētas eglīšu mantiņas, kartītes, cimdiņi, kokgrebumi u.c. rokām darināti brīnumi. Tas viss par ļoti draudzīgām un zemām cenām!

Tirgojas paši darinājumu izgatavotāji, un, kā vērtē tur pabijušie pircēji - viss ir skaists līdz aizkustinājumam. «Es teikšu atklāti, ja salīdzina tās nenormālās cenas, kas ir Berga bazāra tirdziņā, Ziemassvētku tirdziņā Doma laukumumā, tad liekas, ka tā ir vecu cilvēku labdarība,» internetā raksta kāds tirdziņa apmeklētājs.

Ziemassvētku tirdziņš Daugavas sporta namā ir lieliska iespēja iegādāties brīnumjaukas un lētas dāvaniņas un vienlaikus palīdzēt invalīdiem!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV