Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Ielūdz uz izrādi „Love or not to love”

Anda Birkenberga, 16.12.2009. 10:18

Svētdien, 20. decembrī, Liepājas Latviešu biedrības nama Kamerzālē pulksten 15:00 Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Jauniešu teātra studija ielūdz uz izrādi „Love or not to love” (Mīlēt vai nemīlēt ), režisors Juris Ločmelis.
Ielūdz uz izrādi „Love or not to love”

Debesu dārzos kāds nopūtis pieneņpūkas, nu tās dej savas vēja dejas un ceļo kopā ar mums ikdienas gaitās, vēl tikai mirklis, un tās sasēsies, uzplauks un izziedēs sniegavīros, pikās un smieklos. Izziedēs savā ziemas sapnī - tik vienreizējā un neatkārtojamā.

Arī sarīkojuma cikls „Ziemassvētku gaismā” izskanēs 20. decembrī pulksten 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama Kamerzālē ar Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Jauniešu teātra studijas izrādi „Love or not to love” (Mīlēt vai nemīlēt).

Režisors Juris Ločmelis izrādi „Love or not to love” veidojis apvienojot V.Šekspīra sonetus un lugu fragmentus, mēģinot atbildēt uz mūžīgo jautājumu - kāda un kas ir mīlestība. Iestudējuma forma ir sapnis, kuru izsapņo pats sonetu un lugu autors, protams, nepretendējot uz sava tēla atpazīstamību.

Iestudējumā izmantota autentiska angļu renesanses mūzika, kas ievedīs skatītāju laikmeta noskaņā, un kopā ar aktieriem - Jāni Muižnieku, Aivu Gruduli, Martu Spridzāni un Martu Gūtmani, Raimondu Vītoliņu, Raimondu Grīnbergu, Gitu Treimani, Sanitu Pūķi, Katrīnu Feldmani un Elīnu Tilgali - kostīmu mākslinieces Maijas Drāznieces radītajos tērpos, ļaus izsapņot sapni par mīlestību.

Ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV