Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jaunā gada sagaidīšanas pasākumi klubos

easyget.lv, 30.12.2009. 11:38

Sena paruna vēsta: kā sagaidīsi jauno gadu, tā arī to pavadīsi. Lai 2010. gads būtu lustīgs un priecīgs, iesakām ielūkoties saturīgu klubu sarīkojumu programmā.
Jaunā gada sagaidīšanas pasākumi klubos

31. decembrī, no plkst. 20:00 Peldošajā darbnīcā Andrejsalā aicina jauno gadu sagaidīt  stilīgā sarīkojumā Reliving Legends New Year’s Eve Party. Tā būs noformēta atbilstīgi pasākuma leģendāro slavenību tematikai un dreskodam. Peldošās darbnīcas galvenajā zālē uzstāsies Pits Andersons ar The Swamp Shakers, Astro'n'Out un Nimo, savukārt blakus esošajā deju teltī spēlēs Latvijas labākie dīdžeji Goran Gora, Arturs Mednis, Foxy Mandy un citi, kas gādās, lai ballīte uz kuģa būtu izdevusies. Ieejas biļetes cena – Ls 10,00.  Vietu skaits Peldošajā darbnīcā ir ierobežots,  biļetes iegādājamas interneta vietnē www.relivinglegends.com.

No plkst. 21:00 uz jaunā gada sagaidīšanas ballīti aicina klubs “Depo”. Mazajā Zālē par dejām gādās Dj Guntis – Glamorous Indie Rock & Roll, savukārt Lielajā zālē – dj Didzkins + draugi – Gandrīz BEACH PARTY – no regeja, ska līdz punk. Ieeja 1 Ls/ 2 Ls 2010. gadā.

Plkst. 21:00 Liepājas kinoteātra „Balle” telpās jeb „Popcorn lounge” sāksies Jaunā gada ,,Disco karnevāls”. Par pasākuma pozitīvo noskaņu rūpēsies DJ Mr.Funk, piedāvājot īstus disco, funk un house mūzikas ritmus. Pasākuma laikā darbosies arī bārs. Tur nav ko domāt – popkorna salūts, šampanietis un jautra kompānija ir garantēta! Biļetes tikai iepriekšpārdošanā no  kinoteātra „Balle” kasē –  5 Ls. Vietu skaits ierobežots.

Plkst. 21:00 uz Jaunā gada sagaidīšanas sarīkojumu aicina klubs "Rocabilly". Ieeja bez maksas.

Vecgada vakarā no plkst. 21:00 Orbīta Andrejsalā aicina teleportēties stilīgas un ekspresīvas mūzikas straumē 2010. gadā. Ceļojumā jūs pavadīs grupas Sun Quay, Forshpil, Kuchenbeat, JJ Project, Apofeoz Sound System, kā arī visiem pazīstamie un iemīļotie dīdžeji Ksenia Kamikaza, DJ Kone, DJ Funkstrot, DJ Space Contour, DJ Bombey, DJ Moro un videomākslinieki VJ Astrowind un VJ Pleshkan.

Plkst. 22:00 bārā "Salt'n'Pepper" Palasta ielā 10, aicina uz vecā gada pavadīšanu un jaunā sagaidīšanu, baudot deju mūzikas hītus un house mūzikas klasiku kopā ar Bogdan Taran, Ksenia Kamikaza, Max Lomov un dīdžeju Grey. Ieejas maksa: 8 Ls. Biļetes ir pieejamas iepriekšpārdošanā bārā "Salt'n'Pepper", kā arī pasākuma norises laikā (ja būs brīvas vietas), biļešu skaits – ierobežots.

Krogs "Aptieka" Mazajā Miesnieku ielā 1 aicina pievienoties Jaunā Gada svinībām kopā ar dīdžeju Uldi Rudaku. Bezmaksas šampanietis pusnaktī un izklaide līdz rītam!Sākums 22:00 Ieeja bez maksas.

LMA Studenu klubs aicina uz Vecgada vakaru un Jaunā gada sagaidīšanu sci-fi tematikā - „ESCAPE FROM REALITY". Dejas gādās DJ Chill, tēmai atbilstošus, skatāmus brīnumus sarūpēsies klubs, bet vakara ģērbšanās formula - lāzeri, lielais hadronu paātrinātājs, burvju nūjiņas un supervaroņi - viss, kas nesaista pie zemes un rosina fantāziju. Ieejas maksa Ls 1,00 .

Vecā gada aizvadīšanas, jaunā sagaidīšanas utt. ballīte Fonoklubā vienmēr aktuālās rokmūzikas pavadībā. Par karstām un nenogurdināmām dejām līdz rītam gādās DJ Radikālis un DJ Krēsls. Sākums: 22:00, Ieeja: BEZ MAKSAS.

Kluba "Rock'n'Riga" jaungada sarīkojumā par mūziku rūpēsies Garāžas dueļa otrās sezonas uzvarētāji Karma, un jaunaja gadā kā pirmais uzstāsies Johny Salamander.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV