Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

2010. gadā aicina uz leļļu izrādēm Liepājas Svētās Annas baznīcā

Ieva Hmieļevska, 20.01.2010. 12:07

Liepājas Kultūras pārvalde sadarbībā ar leļļu teātri „Maska” un Liepājas Sv. Annas baznīcas draudzi 2010. gadā piedāvās četras leļļu izrādes bērniem un viņu vecākiem.
2010. gadā aicina uz leļļu izrādēm Liepājas Svētās Annas baznīcā

Izrādes iecerēts veidot kā interesantus notikumus ne tikai pašiem mazākajiem skatītājiem, bet visai ģimenei, piemērojot to tematiku baznīcas kalendāram. Bezmaksas izrāžu norisei atvēlētas mājīgās Sv. Annas baznīcas telpas un vasaras sezonā – plašais Annas baznīcas dārzs, kas atrodas pašā pilsētas centrā.

Pirmā leļļu teātra „Maska” izrāde „Ziemas pasaka” notiks jau 31.janvārī pulksten 12.00 un tā būs veltīta Sveču dienai, kuru pēc baznīcas kalendāra atzīmē februāra sākumā. „Ziemas pasaka” vēstīs, ka brīnumus iespējams piedzīvot ne tikai Ziemassvētkos, bet katrā dzīves dienā.
„Leļļu teātra „Maska” mākslinieki realizē brīnišķīgu labā un ļaunā vērtību reprezentāciju, tik ļoti nepieciešamu tieši jauno skatītāju iekšējās pasaules un uzskatu nesamaitātai un nesagrozītai veidošanai,” norāda Liepājas Sv. Annas baznīcas mācītājs Jānis Bitāns. „Līdzšinējā sadarbība ir nesusi jaukus un labus augļus, tāpēc ir liels prieks, ka tas var kļūt saistoši plašākā mērogā. Sveču dienas pamatā ir dievišķās gaismas atspīdēšanas tematika. Dievs ir ļāvis ieraudzīt savu mīlestību un labumu savā Dēlā, kas ir jebkura patiesa gaišuma un sirds siltuma pamats” .

Liepājas leļļu teātrim „Maska” sadarbībā ar Latvijas evaņģēliski luterisko Baznīcu iepriekš tapušas trīs kristīgās leļļu izrādes bērniem - „Prieka noslēpums”, „Dievs un es - mēs esam draugi” un „Sinaja kalns”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV