Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

KinoAkadēmija uzsāk kino lekciju ciklu „Hičkoks”

KinoAkadēmija, 26.01.2010. 17:34

KinoAkadēmija 2010. gada 1. februārī uzsāk lekciju ciklu „Hičkoks” kursa „Modernie režisori un viņu priekšteči” ietvaros. Lekcijas lasīs kinokritiķis Vadims Agapovs.
KinoAkadēmija uzsāk kino lekciju ciklu „Hičkoks”

Šajā lekciju ciklā tiks aplūkots tas, kā režisors Alfrēds Hičkoks veidoja savas filmas, kādas īpatnības padarīja viņa filmas tik interesantas pētniekiem, turpinātājiem un atdarinātājiem. Izsekosim režisora daiļradei - sākot no viņa agrīnajiem darbiem līdz pat vēlīnajam periodam. Iepazīsimies ar Alfrēda Hičkoka visatpazīstamākajām filmām, kā arī ar ne tik slaveniem darbiem.

Lekciju cikls „Hičkoks” ietilpst lekciju kursa „Modernie režisori un viņu priekšteči” ietvaros. Šajā kursā aplūkojam gan mūsdienu režisoru, gan pagātnes meistaru daiļradi. Pašlaik turpinās lekciju cikls „Larss fon Trīrs – provokators, kombinators, masturbators”. 

Cikls par Alfrēda Hičkoka daiļradi sāksies 2010. gada 1. februārī. Tas sastāv no 8 lekcijām, nodarbības notiks katru pirmdienu KinoAkadēmijā, Dzirnavu ielā 20, no plkst. 18.30 līdz plkst. 21.00. Lekcijas notiks krievu valodā. Tikai lekciju ciklam par Alfrēdu Hičkoku akcijas cena – 10 LVL par lekciju. KinoAkadēmijas kursi ir licenzēti. Pēc kursa beigšanas dalībnieki saņem sertifikātus.

Plašāka informācija par kursa programmu, ilgumu un cenu ir pieejama KinoAkadēmijas mājas lapā www.kinoakademija.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV